Påvirkes ikke av kontraktssamtalene

Alonso mener ”tautrekkingen” mellom Benítez og eierne ikke har innvirkning på spillet ute på banen. Tipper Rafa blir i klubben. McManaman mener LFC burde ha hentet en spiller på lån.

Rafael Benítez har ennå ikke kommet i havn med forhandlingene om ny kontrakt. Han og eierne, Tom Hicks og George Gillett, strides ennå om Benítez' ansvarsområder, spesielt hvem som skal ha kontroll over klubbens spilleroverganger.
- Eierne og Rafa ser ut til å være involvert i en tautrekking, uttaler Alonso ifølge Daily Telegraph.

- Selv om de prøver å løse det til det beste for klubben, er det ingen tvil etter min mening at det er viktig å sikre hans kontinuitet når du har den rette mannen til jobben.

- Vi har vært gjennom våre dårlige perioder, men konstant forandring, eller forandring for forandringens skyld, er ikke bra for en klubb som dette.

Alonso tror, i likhet med Torres, at Rafael Benítez kommer til å få en kontraktsforlengelse med klubben.
- Det er et tema mellom Rafa og eierne, og laget må ikke la seg påvirke av det til enhver pris, men mitt personlige tips er at Rafa kommer til å bli i Liverpool.

- Da han kom hit, hadde Liverpool en enorm historie, men de hadde mistet konkurranseevnen i forhold til de andre europeiske storhetene. De hadde gått lenge uten å vinne store trofeer.

- Fra hans ankomst til nå kan du føle framgang, og han brakte Liverpool tilbake dit de engang var - blant Europas storheter og aspirerer til å vinne alt vi deltar i.


McManaman: - Lån kunne ha vært løsningen
Liverpool solgte Robbie Keane på overgangsvinduets siste dag, men hentet ikke inn en erstatter. Steve McManaman mener de røde burde ha gjort som Chelsea - lånt en spiller. London-klubben hentet kantspilleren Ricardo Quaresma fra Inter.
- Den eneste grunnen til å selge ham ville vært å få inn noen andre. Ellers ville jeg beholdt ham, skriver McManaman om Keane i sin blogg på setanta.com.

- Liverpool har ikke hentet noen. Se på Chelsea med Quaresma, på lån ut sesongen. Jeg ville heller at Liverpool hadde gjort det. De er desperate etter en høyreving.

- Jeg tror det ville vært bedre å få inn en slik spiller som kan endre en kamp - selv om det bare er på lån. Det er ingen fare med det. Hvis han mislykkes, blir du kvitt ham til sommeren.