Pennant ferdig i Portsmouth?

Jermaine Pennant fortsetter sannsynligvis ikke karrieren i Portsmouth. Radiovert ber om unnskyldning, men trekker ikke tilbake feilaktige uttalelser om Hillsborough-ulykken.

Jermaine Pennant ble i januar utlånt til Portsmouth for resten av sesongen. Kantspillerens kontrakt med Liverpool utløper til sommeren, og kommer ikke til å forlenges. 26-åringens fremtid ligger nok heller ikke på Fratton Park, melder Portsmouth-avisen The News.

Pennant var ikke engang på benken i Portsmouths 3-1-seier hjemme mot Sunderland på mandag, og spilleren skal ikke være skadet. Han var også fraværende da spillerne tok den tradisjonelle æresrunden rundt banen etter kampen for å takke supporterne for støtten gjennom sesongen. Den tidligere Birmingham-spilleren var heller ikke tilstede 24 timer senere da Portsmouth avholdt sin årlige prisutdeling ved sesongslutt.

Det gjenstår å se om Pennant spiller for Pompey igjen, og sydkystklubben møter Wigan i ligavslutningen på søndag. Han har blitt satt i forbindelse md en overgang til spanske Villarreal.

Radiovert trekker ikke tilbake uttalelser om Hillsborough
Den britiskfødte radioverten Steve Cohen, som er programleder på Fox Football Phone In og World Soccer Daily i USA, har flere ganger spredt løgner om Hillsborough-ulykken og gjort sitt ytterste for å sverte Liverpool FC og klubbens supportere. Liverpool-supportere i USA startet en boikott av programlederen., og fire høyprofilerte sponsorer har allerede trukket seg. Tv-stasjonen Setanta vurderer om de skal fornye sin avtale når den utløper. Cohen kom med en unnskyldning nå, men har ikke trukket tilbake sine uttalelser.
- Min unnskyldning er rettet mot alle som har blitt såret og mennesker som har fått gjenåpnet forferdelige minner.

- Unnskyldningen er ekte og oppriktig.

- Jeg tror på ytringsfriheten, meninger og uttrykk, og regner disse verdiene og frihetene som å være blant de mest spesielle av alle friheter.

- Jeg innser at i min posisjon som en av vertene i et populært radioshow, har jeg ansvar for en målgruppe. Kanskje er ikke radio det ideelle stedet til å uttrykke enhver mening og tro jeg har dersom nettoresultatet er at folk blir såret og opprørt.