Pennant uønsket i Portsmouth

Pennant blir ikke tilbudt kontrakt i Portsmouth. Det bekrefter klubbens daglige leder. Accrington i samtaler med Lindfield og Antwi. Eks-spillere forlenget.

Jermaine Pennants kontrakt med Liverpool utløper 30.juni, og det er klart at kantspilleren må se seg om etter ny arbeidsgiver. Han var utlånt til Portsmouth fra januar frem til sesongslutt, og spilte ni Premier League-kamper fra start for sydkyst-klubben. Daglig leder i Portsmouth, Peter Storrie, har offentliggjort at Pennant ikke vil få tilbud om en permanent kontrakt på Fratton Park.
- Vi kommer ikke til å følge opp Jermaine Pennant. Han kommer ikke til å signere permanent med oss, sier Portsmouths daglige leder Peter Storie til Portsmouth News.

Accrington i samtaler med Lindfield og Antwi
Ifølge skysports.com er League Two-klubben Accrington Stanley i samtaler med Liverpools 20-årige spiss Craig Lindfield. Også frigitte Godwin Antwi er blant flere spillerne manager John Coleman ønsker å tegne kontrakt med.

Eks-spillere forlenget
Ian Dunbavin, John Miles og Jimmy Ryan har alle en fortid i Liverpool. Trioen har nå forlenget sine kontrakter med Accrington Stanley.