Pennant utlånt til Portsmouth

Jermaine Pennant er klar for Portsmouth. Sydkyst-klubben melder at de har sikret seg kantspilleren på lån for resten av sesongen.

Jermaine Pennant har skrevet under på en låneavtale med Portsmouth for resten av inneværende sesong. Det betyr at kantspilleren ettsr alle solemerker har spilt sin siste kamp for Liverpool. 26-åringens kontrakt på Anfield utløper etter sesongen, og han står da fritt til å velge arbeidsgiver.

Portsmouth-manager Tony Adams er henyrkt over å ha sikret seg spilleren, som har fått tildelt draktnummer 14 på Fratton Park.
- Jeg har kjent ham lenge. Vi var sammen i Arsenal for lenge, lenge siden. Han var den nye gutten, og han var et spennende prospekt, uttaler Adams til portsmouthfc.co.uk

- Han er rask og teknisk veldig begavet. Han kan utfordre forsvarere.

- Jeg så ham spille sammen med Peter crouch for Liverpool borte mot Fulham forrige sesong. Han kom hele tiden forbi deres venstreback og fikk innlegg inn til Crouchie. Det er en god kombinasjon jeg ønsker å se igjen. Han kommer til å slå noen fine innlegg. Jeg håper også at han scorer noe nmål

Pennant fikk 81 kamper og scoret 3 mål for Liverpool siden overgangen fra Birmingham for £6,7M i juli 2006, og spilte Champions League-finalen mot AC Milan i 2007.

Vi ønsker Pennant lykke til på sydkysten.

Pennant jubler etter scoring mot Fulham forrige sesong. Målgivende fra Lucas.