Pennant vurderer utlandet

Jermaine Pennant vurderer alternativer utenlands. Andrea Dossenas agent snakker om sin klients fremtid.

Frigitte Jermaine Pennants agent, Sky Andrew, uttaler ifølge Sky Sports News at hans klient vurderer å spille sin fotball utenlands ettersom det foreligger internasjonal interesse for høyreflanken.

Engelskmannen var nære en overgang til Real Madrid i vinter, men selv om Liverpool akspeterte budet på Pennant, maktet ikke hovedpersonen selv å bli enig med den kongelige klubb om sine personlige betingelser. Dermed falt overgangen i fisk.

Det siste halvåret har Pennant vært på utlån til Portsmouth, men klubben med tilholdssted på Fratton Park har bestemt seg for å ikke tilby vingen kontrakt. I så måte står nå den tidligere Birmingham-spilleren fritt til å se seg om etter ny klubb.

Dossena vil spille i VM
Den italienske venstrebacken Andrea Dossena har slitt med å finne seg til rette på Merseyside etter £6M-overgangen fra Udinese for et år siden. Nå uttaler italienerens agent, Roberto La Florio, at forsvarsspilleren vil lettere kunne fortsette å være med i landslagsdiskusjonen dersom han returnerer til Serie A.

- Det ville være lettere for landslagssjef Marcello Lippi å følge Andreas prestasjoner dersom han spilte i Serie A, og det er årsaken til hvorfor jeg ymtet frempå at han kunne vurdere å forlate Anfield. Min klient er dog kontraktfestet til de røde for de tre neste sesongene, så det er opp til dem å bestemme. Fábio Aurélio er nå ute med skade, så vi trenger å komme til en konklusjon relativt hurtig, beretter agenten.

Dersom Dossena også skulle forlate Anfield, vil han mest sannsynlig bli den andre backen som forsvinner fra Liverpool i løpet av kort tid. Álvaro Arbeloa er hyppig linket til en overgang til Real Madrid verdt rundt £5M etter Glen Johnsons ankomst. Om Andrea Dossena også returnerer til hjemlandet, vil Rafael Benítez sitte igjen med skadeutsatte Fábio Aurélio og den lovende, men urutinerte argentineren Emiliano Insúa på venstrebacken.