Pepe - en av de beste

Rafael Benitez gjentar at Pepe Reina er en av dagens toppkeepere, og at det er stabiliteten som skiller ham fra de andre. Vincent Weijl tatt ut for Nederland U19. Alan Navarro frigitt.

I verdensklasse
Pepe Reina har holdt buret rent i 20 ligakamper denne sesongen, og kan tangere Edwin van der Sar på 21 hvis han ikke slipper inn noen baller mot Tottenham på søndag og Man Utd velger å bruke sine reserver mot Hull.

Rafa Benitez har aldri lagt skjul på at han verdsetter sin keeper, som nå har voktet de røde målet i fire sesonger, og antyder at stabiliteten til Reina nå gjør ham til den beste i bransjen.

- I England snakket folk om Petr Cech, og nå van der Sar, men i tre eller fire år nå har Pepe holdt et virkelig godt nivå, forklarer Benitez til liverpoolfc.tv.

- Det er denne stabiliteten som gjør han til en keeper i toppklasse.

- Jeg vil si at han nå er en av de beste keeperne i verden. Da vi kjøpte ham sa jeg at han var den beste i Spania, samtidig som Iker Casillas også gjorde det meget bra.

- Våre fans vet at han er virkelig viktig, og også noen journalister. Hvis de kjenner til sin fotball, vil de se forskjellen mellom Pepe og andre keepere.

Weijl til EM-kvallik
Vincent Weijl er tatt ut for Nederland i EM-kvalifisering for U19 landslag, i en kvalifiseringsgruppe som skal spille sine kamper i Slovenia 01-10.06. Foruten vertene og Nederland, er også Russland og Hviterussland med.

Navarro ute av MK Dons
Den tidligere Liverpool-reserven Alan Navarro (27) er en av seks spillere som er frigitt av MK Dons etter at klubben nylig ble slått av Scunthorpe i play-off om å rykke opp til The Championship. Tore André Flo er for øvrig også blant det halve dusinet som nå må se seg om etter en ny arbeidsgiver.