Pepper snart tilbake

Adam Pepper har vært skadet siden FA Youth Cup-semifinalen mot Birmingham i vår, men er nå på vei tilbake i spill. Han forteller at mye er nytt på akademiet om dagen.

Adam Pepper er en spiller man føler man har hørt om i mange år, men han er fremdeles kun 17. Det var mye skriverier om unggutten da han valgte Liverpool, og i fjor var han en av de viktigste spillerne for U18-laget. I fjorårets semifinale i FA Youth Cup mot Birmingham pådro han seg en ankelskade, som gjorde at han mistet finalene mot Arsenal. Nå gleder han seg over at han er på vei tilbake i spill.

- Det er flott å være tilbake. Jeg har vært skadet en stund. Jeg fikk et innhopp mot West Bromwich nylig, og jeg jobber for å få tilbake touchen min. Det vil komme med tiden. Jeg gleder meg til å kunne spille hver uke. Ingen av de nye trenerne hadde sett meg spille før nylig, så jeg håper på å gjøre et godt inntrykk, sier Pepper til Liverpoolfc.tv.

- Mye har forandret seg (på akademiet). Treningsøktene forrige sesong handlet mye om å utfordre motspillere, mens vi i år har gått tilbake til pasningsspill og bevegelse, noe Liverpool er så kjent for. Jeg har ikke vært mye involvert enda, men det ser bra ut.

Rodolfo Borrell er U18-lagets nye trener, og Adam er imponert.

- Rodolfo har kommet inn, og ser ut til å forstå hva The Liverpool way handler om. Han har et godt rulleblad, så vi får håpe det vil være like godt i fremtiden. Jeg tror den største forskjellen jeg har lagt merke til er at vi spiller en annen formasjon denne sesongen. Jeg tror jeg skal spille i en Steven Gerrard-rolle, like bak spissen. Det gleder jeg meg til.

- Det er stort (at Kenny Dalglish er involvert med akademiet)! Det er virkelig spennende at han er her, og bare å se han i korridorene er fantastisk. Han har ikke pratet så mye til meg, fordi jeg har vært skadet når han har vært rundt. Jeg har bare konsentrert meg om å bli skadefri. Han fortalte meg at skader skjer for alle, og at det er en del av jobben. Jeg må bare bite det i meg og jobbe hardt.

Pepper er også glad for at John McMahon er ansatt som reservelagstrener.

- Det er flott, for unggutter som David Amoo og Nathan Eccleston er involvert med reservelaget. Det gir oss alle håp om at vi også kan klare å ta det siste steget opp. John er scouser, så han visste mye om oss før han kom til klubben. Han er en hyggelig kar, og jeg vil si han er en typisk scouser, avslutter Adam.