Pessimisme i Real

Sportsdirektøren i Real Madrid hevder at det virker som om Xabi Alonso kan glippe for dem. Stephen Wright utnevnt til kaptein i Coventry.

Kampen om Alonso
Real Madrid uttaler seg gjerne og ofte i forholdet til et mulig kjøp av Xabi Alonso, og de siste tonene fra den spanske hovedstaden er av pessimistisk art. Manager Jorge Valdano uttalte tidligere i dag at hovedfokus nå var å få inn penger på salg, mens sportsdirektør Migual Pardeza sier til Cadena SER at det ikke ser lyst ut i forhold til å sikre seg Xabi Alonso.

- Xabi Alonso er en stor spiller og vi kan ikke benekte at vårt lag ville nytt godt av hans arbeid, men det virker som om denne situasjonen ikke vil ende godt for oss.

- Vi kommer uansett til å kjempe for å sikre oss ham og håper at forhandlingene snart kan bli fornuftige igjen.

Alonso forventes å knytte seg til Liverpools tropp i Sveits førstkommende søndag, etter å ha hatt sin bryllupsreise og ferie.

Kaptein Wright
Tidligere Liverpool-spiller Stephen Wright har blitt utnevnt til kaptein i Coventry. - Han er en fornuftig person, rolig, solid forsvarer som mange av de yngre spillerne ser opp til og kan lære av, sier manager Chris Coleman på klubbens hjemmeside og 29-årige Wright.