Poloskei ute for sesongen

Reservelagstrener John McMahon bekrefter at ungarske Zsolt Poloskei må kneopereres og er ute for resten av sesongen. Christopher Buchtmann og Dani Pacheco tilbake for reservene.

Etter et stygt mini-derby mot Everton forleden, hvor flere av de blå var heldige som fikk fullføre kampen, er reservene tilbake i aksjon i kveld mot Hull. Det blir imidlertid uten Zsolt Poloskei, som etter nylig å ha hatt et langt avbrekk med en kneskade igjen ble båret av banen. Det skal sies at det ikke var etter en takling fra de blå, i en kamp hvor midtbanemannen var en av banens beste. John McMahon bekrefter i dag det man fryktet, at ungareren igjen vil være ute i lang tid med skade.

- Vi fryktet det verste for Zsolt og uheldigvis har røntgenbilder vist at han at må igjennom en kneoperasjon, sier McMahon til Liverpools hjemmeside. - Det er et alvorlig tilbakeslag for gutten og for klubben. Vi har knust på vegne av Zsolt siden han har vist noen fantastiske ting i sitt spill. Han er en god fotballspiller med en fantastisk innstilling.

- Sesongen er over for Zsolt, men han har kommet tilbake fra en stygg skade tidligere og forhåpentligvis vil han greie det igjen.

Reservene har Christopher Buchtmann og Dani Pacheco (bildet) tilbake igjen etter at de har vært opptatt med landslagsspill, mens Chris Mavinga og Vincent Weijl nå er opptatt med aldersbestemte landskamper for Frankrike og Nederland.

- Vi viser god fremgang og for øyeblikket går det rimelig bra, men jeg understreker alltid overfor spillerne at jeg aldri blir fornøyd da man alltid kan bli bedre, sier John McMahon foran kveldens ligakamp.

- Guttene blir bedre for hver kamp og det må være positivt for oss. Å vinne kamper gir selvtillit og spillerne ønsker å vinne og få den belønningen som det gir.

- Jeg skulle gjerne ha sette at vi kunne ha vunnet noen av kampene mer komfortabelt enn de 1-0 seirene vi har hatt så langt, men det viser at vi gjør ting på den rette måten.

- Det er alltid spennende å møte lag du ikke kjenner mye til og det vil være tilfellet for oss mot Hull. Vi spiller hjemme og vi vet at du vil ønske å klå oss. Jeg forventer en vrien kamp.

- Jeg var virkelig fornøyd med måten vi spilte på mot Everton. Vi viste viljestyrke og beholdt roen. Vi var sterke og hadde innsats, men guttene hørte på hva vi sa og de reagerte ikke tilbake på tullete taklinger. Jeg synes vi var disiplinerte og beholdt kontrollen, noe som var godt å se.