Positiv stemning etter seieren i Madrid

Rafael Benitez beretter om en svært positiv atmosfære i spillertroppen etter den flotte seieren i Madrid. Nå håper manageren at dette skal bidra til at de røde spiser seg innpå Man Utd i ligaen.

Rafael Benitez kunne på dagens pressekonferanse på Melwood fortelle at seieren over Real Madrid har styrket de røde i troen på at man fortsatt kan ta igjen forspranget til Manchester United i Premier League.

- Selvtilliten er høy, og stemningen i troppen er veldig positiv etter at vi vant i Madrid. Forhåpentligvis vil det gi seg positive utslag.

- Middlesbrough sliter i ligaen, noe som er overraskende for meg. De spilte meget bra på Anfield, og er et av lagene som har gjort det best mot oss der denne sesongen. Vi forventer en tøff kamp på en bane hvor vi har dårlig statistikk. Men ønsker vi å kjempe om tittelen, må vi vinne på Riverside.

- Vi er fortsatt i en god posisjon i tittelkampen. Etter kampen i Madrid vil alle nå forhåpentligvis være veldig fokuserte. Spillerne har på ingen måte kastet inn håndkledet, og de tror fortsatt at det er mulig å vinne ligaen.

- Det er ikke bra å være sju poeng bak, så vi må vinne for å nærme oss. Man vet aldri hva som vil skje. Det er mulig å reise til Old Trafford i mars og vinne.

- Da jeg ankom Liverpool var alt jeg hørte at vi ønsket å være tittelutfordrere. Denne sesongen har vi nærmet oss. Folk trodde en stund at dette var vår sesong, men nå ligger vi ikke like godt an som vi gjorde en stund. Men for mange fremstår fortsatt vår posisjon som god. Tar vi andreplassen vil det være bra. En forbedring. Men vi tror fortsatt at vi kan gå til topps. Vi er klare til å dra nytte av det, dersom Manchester United skulle begynne å avgi poeng. Jeg husker at jeg vant den spanske ligaen med Valencia selv om vi på et tidspunkt lå åtte poeng bak, så vi må fortsatt ha troen på at det er mulig.