Positive toner for Hyypiä og Benayoun

Både Sami Hyypiä og Yossi Benayoun kan bli spilleklare til lørdagens kamp mot Fulham. Rafael Benitez fokuserer på disiplin foran kampen på Craven Cottage.

Liverpool Echo skriver at Hyypiäs sjanser til å bli involvert på Craven Cottage er betraktelig forbedret, etter at det ble bekreftet at kneskaden han pådro seg under spill for Finland ikke er alvorlig.

Echo melder også at Yossi Benayoun ikke følte noen form for smerter etter at han i går kveld kom inn som reserve i andre omgang i Israels 2-1 tap for Hellas. Midtbanespilleren skal ha følt seg i fin form etter kampen.

Fokus på disiplin
Rafael Benitez vil be sine spillere være disiplinerte i lørdagens kamp mot Fulham. Spanjolen mener det blir viktig å spille med hjernen på Craven Cottage. Manageren mener det er helt avgjørende at hans spillere lærer av feiltrinnet som Manchester United hadde på samme arena for to uker siden. United ble som kjent redusert til ni mann i den kampen, etter at både Paul Scholes og Wayne Rooney ble utvist, i tillegg til at de tapte kampen 2-0.

Ingen Liverpool-spillere har pådratt seg rødt kort i ligaen denne sesongen, og slik ønsker Benitez at det skal forbli.

- Stemningen i laget er god, og spillerne er godt organiserte og vet hva de skal gjøre. Det bidrar til at disiplinærstatistikken vår er god. Spillerne vet at det er viktig å beholde fokus på kampen og kun det. Spesielt nå i sluttfasen av sesongen, sier manageren til Echo.

- Det er alltid viktig å beholde fatningen og forholde seg rolig i vanskelige situasjoner, legger han til.

Benitez vil ikke være i stand til å ta ut troppen som reiser til London for Fulham-kampen før alle landslagsspillerne er tilbake på Melwood.