Prins Faisal: - Samtaler snart sluttført

Prins Faisal sier at samtaler om kjøp av aksjer i Liverpool FC pågår, møter avholdes og de vil gå inn i avsluttende fase de kommende dagene.

Prins Faisal uttaler at hans selskap F6 snart er i avsluttende samtaler med George Gillett om å kjøpe en større aksjeandel i Liverpool. Gillett har vissnok oppholdt seg i Riyadh den seneste uken for å diskutere en investering fra prinsen. Det har også blitt rapportert at amerikaneren ønsker å selge hele sin aksjepost på 50% i Liverpool.

- Våre forhandlinger om å kjøpe aksjer i Liverpool pågår, møter avholdes og vi vil kanskje være i avsluttende samtaler de kommende dager, sier prins Faisal.

Ifølge prins Faisal var Gillett i Riyadh i hovedsak for å diskutere et prosjekt om opprettelse av Liverpool-fotballakademier i regionen. I de seneste ukene har begge parter innrømmet at en mulig investering fra Faisal har vært på agendaen.

De to møtte prins Sultan bin Fahd, president i Saudi Youth Walfare organisation og formann i den saudiarabiske ligen, på onsdag.
- Formålet med besøket til eieren av Liverpool Football Club i Saudi-Arabia er å forstå sportsindustrien og lære om fasilitetene og potensialet til de viktigste klubbene for å opprette Liverpool-akademier i Saudi-Arabia, sier prins Faisal.

Gillett og deleier Tom Hicks har vært på jakt etter nye investorer i Liverpool etter refinansieringen av gjelden i sommer.

Avtalen med F6, et sportsmarkedsføring- og investeringsselskap kontrollert av prins Faisal, vil også gi unge  saudiarabske spillere muligheten til å trene med Liverpool.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.