Rafa: - Alonso ikke med mot Stoke

Xabi Alonso spiller ikke mot Stoke i morgen, selv om han er tilbake i trening etter sin fotskade. Det bekefter Rafael Benitez. Torres, Aurelio og Skrtel aktuelle fra start.

Xabi Alonso måtte som kjent sy syv sting etter at han fikk en flenge i den ene vristen like før pause i kampen mot Preston. Selv om midtbanespilleren nå er tilbake i fysisk trening, er han fortsatt ikke i stand til å trekke på seg fotballstøvler.

- Alonso trener, men han blir ikke å finne i troppen til kampen i morgen. Det vil dreie seg om å bli klar til neste kamp for ham, sier Benitez.

- Det er ikke det at han ikke er i stand til å trene. Han trener hardt og gjør nesten alt. Problemet er at han ikke klarer å ha fotballstøvler på beina ennå. Han trener i joggesko, beretter manageren.

Ellers melder Benitez at trioen Fabio Aurelio, Martin Skrtel og Fernando Torres alle er i god nok form til å starte morgendagens kamp på Britannia Stadium, etter sine lange skadeavbrekk.

- De kan spille. Det avhenger av andre spillere, men jeg ser ikke bort i fra at samtlige kan komme til å starte kampen.

- Den harde konkurransen om plassene er bra for laget. Dette er gode spillere med store navn, så de andre spillerne må jobbe virkelig hardt for å beholde sine plasser.

- Forskjellen på denne sesongen og tidligere sesonger er at vi nå er i stand til å bytte ut spillere uten at nivået på laget blir svekket.

Benitez melder ellers at han ikke har noen nye skadebekymringer som volder ham bekymringer.