Rafa antyder at også Alonso blir

En kamplysten Rafael Benitez vil ikke kaste inn håndkleet i ligainnspurten og ønsker å beholde sine beste spillere, inkludert Xabi Alonso. - Et sterkere Liverpool med Stevie G, sier manageren.

På dagens pressekonferanse fortalte Rafa at Daniel Agger og Javier Mascherano blir værende på Anfield, etter at spillerne er blitt omtalt i media i det siste, og han la også til at Xabi Alonso er en spiller han ønsker skal bli i klubben.

Alonso er igjen blitt linket til Juventus og Real Madrid de siste ukene, og spekulasjonene er ikke ventet å avta etter at Martin O'Neill sier han ikke vil stå i veien for en overgang for Gareth Barry. Barry til Liverpool og Alonso til Juventus var som kjent en såpeopera under sist sommers transfervindu.

Benitez fortalte at Javier Mascherano er "svært tilfreds her fordi han vet at fansen elsker ham. Han kan ikke unngå at store klubber gjør henvendelser på ham fordi han er en spiller i toppklassen. Han er veldig lykkelig her", og han la til:

- Det samme er situasjonen med Xabi - vi ønsker å beholde våre nøkkelspillere. Det er noe vi er veldig klare på.

Før søndagens kamp mot Newcastle venter manageren en hard kamp, men at man nå stiller sterkere med et skadefritt mannskap inkludert Steven Gerrard.

- Jeg så Newcastle her om dagen og jeg kunne se hvor hardt de jobbet som lag. De arbeidet virkelig hardt for å prøve å vinne.

- Vi vil prøve å spille på det samme nivået som vi viste på St James' Park, men jeg tror dette blir en annerledes kamp. Når det andre laget arbeider så hardt og det nærmer seg slutten av sesongen, da vil det bli en vanskelig oppgave.

- Gerrard er frisk. Han har trent i det siste og vil forhåpentligvis være klar. Laget har gjort det bra uten Stevie, men alle vet at vi er sterkere med ham ute på banen. Han er en spiller som kan forandre kamper og er veldig viktig for oss.

- United er i en sterkere posisjon enn oss, men vi må bare holde det gående og gjøre vår jobb. Forhåpentligvis vil de gjøre noen feil. De har en vanskelig kamp denne helgen mot Middlesbrough, et lag som kjemper for å unngå nedrykk, og de må også spille mot Hull borte i tillegg til City og Arsenal hjemme.