Rafa antyder mer spilletid for Insua

Rafael Benitez er meget godt fornøyd med Emiliano Insuas bidrag for førstelaget, og antyder at argentineren vil få flere sjanser denne sesongen. Manageren roser også N'Gog og Agger.

Venstreback Insua leverte en ny god kamp mot Blackburn sist helg. Det var hans tiende kamp for sesongen, og manager Benitez går i dag langt i å love argentineren mer spilletid i de seks gjenværende kampene.

- Insua spiller stadig bedre, og konkurransen om venstrebackplassen er nå meget sterk, da vi også har Fabio Aurelio og Andrea Dossena som kan bekle den posisjonen, sier Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Insua gjør jobben sin godt, og laget gjør det bra. Forhåpentligvis vil Emiliano være med å kjempe om venstrebackplassen med Fabio og Andrea ut sesongen, legger han til.

Daniel Agger og innbytter David N'Gog bidro med scoringer i 4-0 seieren over Blackburn. Benitez var veldig glad for at akkurat denne duoen kom på scoringslisten.

- Jeg var egentlig litt skuffet over at jeg ikke fikk muligheten til å sende innpå N'Gog litt tidligere, ettersom han hadde spilt virkelig bra for Frankrike U21 mot England. Jeg ønsket å gi ham en sjanse, og det var fantastisk for ham å score.

- Daniel er en midtstopper som er god til å ta med seg ballen fremover og score mål. Han gjør ikke mål bare fra dødballsituasjoner, noe han viste på lørdag. Han hadde to eller tre slike forsøk fra distanse, og gjorde ett mål. Daniel gjør det bra, og jobber veldig hardt. Det har ikke vært lett for ham, da Carragher og Skrtel spiller så bra. Han må konkurrere med dem, og gjør det som sagt bra.