Rafa ergrer seg over uavgjort

Rafael Benitez hevder at Liverpools tre siste kamper har noen fellesnevnere som han ikke liker, og beskriver andreomgangen mot Wigan som tullete.

Rafael Benitez hadde ingen problemer med å innrømme at Liverpool tapte to poeng mot Wigan på JJB Stadium i kveld. De røde spilte uavgjort for niende gang på 23 ligakamper, og historien fra ligakampen mot Everton, med en sen utligning, gjentok seg.

Yossi Benayoun ga Liverpool ledelsen like før pause på et flott angrep, men Mido utlignet fra straffemerket med sju minutter igjen å spille, etter at Lucas noe klønete felte Jason Koumas.

Benitez mente at hans lag presterte noe bedre i første omgang enn i en andreomgang som han beskrev som "tullete".

- Vi er veldig skuffet, fordi vi har tapt to poeng. Vi var mye bedre i første omgang, og hadde da kontroll på kampen, uten at vi klarte å avgjøre den. Det var problemet, uttaler manageren til Liverpoolfc.tv.

- Jeg snakket med spillerne om hva de skulle foreta seg ute på banen, men det er alltid ting du ikke kan kontrollere i kamper som dette, legger han til.

- Spillerne var på ingen måte nervøse. De jobbet hardt og spilte bra før pause. Men ting endret seg etter pause.

- Det var en tullete andreomgang, og når det blir en tullete kamp klarer du ikke å kontrollere ting. Våre tre siste kamper har hatt noen fellesnevnere som jeg ikke liker.

- Når du topper tabellen vet du at hver kamp er viktig. Du må bare være skuffet når du taper to poeng. Men vi har en viktig kamp på søndag. Klarer vi å spille som vi gjorde i første omgang i kveld i en hel kamp, kan vi slå hvem som helst.