Rafa fokuserer på ligaen

Rafael Benitez innrømmer at Liverpool har fått en spennende trekning i FA-cupen, men fokuserer nå kun på ligaen. Billettinformasjon til bortekampen mot Wigan.

Rafael Benitez uttaler i dag til Liverpool Echo at han gleder seg til å møte byrival Everton i 4.runde i FA-cupen. Samtidig advarer han sine spillere mot å la seg distrahere av denne glamorøse cupkampen.

Dette blir den første cupkampen mellom Liverpool og Everton på 18 år, men før den tid har de røde et par viktige ligakamper som skal spilles. Derfor ønsker ikke manageren at hans spillere skal se for langt frem i tid.

- Dette er en spennende trekning for alle i byen. Den store rivaliseringen mellom klubbene er velkjent. Men vi må huske på at vi har viktige kamper i ligaen før den tid, og vi vil ta en kamp om gangen, sier Benitez til Echo.

- Først når cupkampen står for døren vil vi fokusere på den. Før den tid møter vi Stoke og Everton i ligaen, så vi må konsentrere oss om de kampene først.

- Det er bra å stå foran så mange viktige kamper, da det viser at laget gjør det bra, avslutter Benitez.

Det er fortsatt ikke fastsatt noen endelig dato for cupkampen mot Everton, men den vil nesten garantert bli vist på engelsk og skandinavisk TV. De vanlige tidene for kampene til Setanta og ITV er fredag kveld, tidlig eller sent lørdag ettermiddag, tidlig søndag ettermiddag og mandag kveld. Merseysidepolitiet vil normalt sett anbefale at et slikt lokaloppgjør spilles tidlig lørdag ettermiddag eller søndag ettermiddag, men det faktum at Liverpool spiller ligakamp borte mot Wigan påfølgende tirsdag kan påvirke kampdatoen.

Billettinfo Wigan
Billettkontoret på Anfield har for øvrig kommet med billettinformasjon vedrørende den omtalte bortekampen mot Wigan på JJB Stadium den 27.januar. Sesongkortholdere med fire eller flere bortekamper fra i fjor registrert på sine kort kan kjøpe billetter torsdag 8. og fredag 9.januar. Sesongkortholdere med to eller flere bortekamper i fjor på sine kort kan kjøpe billetter lørdag 10. og søndag 11.januar, mens alle øvrige sesongkortholdere slipper til fra mandag 12.januar.