Rafa føler ikke større press

Rafael Benítez mener at den seneste tidens svake resultater ikke medfører større press enn vanlig. Alltid press i en storklubb. Han påstår Liverpool er bedre enn resultatene viser.

Rafael Benítez føler ikke at han er under større press etter at Liverpool røk ut av Champions League. De røde må innfinne seg med spille i UEFA Europa League til våre. Liverpool har kun én seier på  de seneste seks ligakampene, og har falt til 7.plass i Premier League. På søndag venter nabooppgjør mot Everton.
- Vi har ikke klart å gå videre til 1/8-finalen i Champions League. Vi må derfor sørge for at vi legger ned dobbel innsats i ligaen og alltid gjør vårt beste i fremtidige kamper, sier Benítez ifølge Press Association.

- Da vil selvtilliten i laget bli mye bedre. Vi kan ta fatt på kampene i bedre sinnsstemning.

- Jeg føler ikke at jeg er under større press. Liverpool er under press i hver kamp, uansett hvilken turnering det gjelder. Dette er ingenting nytt for meg.

- Min oppgave er å hjelpe spillerne, jobbe og forberede laget.

- Spillerne vet at vi er bedre enn resultatene tilsier. De kan se at vi kunne ha vunnet hver kamp selv om vi ikke har spilt bra.

- Vi har spilt bedre enn mange av våre motstandere i løpet av denne kamprekken. Vi har hatt mange muligheter til å score. De kjenner situasjonen.

- Vi har ideer, løsninger på problemene, og planer for kampene, Spillerne vet at vi har vært mye bedre enn hva folk sier.

- Vi har behov for at vinnermentaliteten returnerer, men vi har ikke planlagt annerledes i kampene, akkurat samme organisering.

- Ting er fortsatt positive. Vi har spillere på vei tilbake fra skader. Vi har vært positive i de seneste ligakampene, mot Birmingham og Manchester City. Det har vært en forbedring.

Liverpool har vært svekket av skader på Torres og Gerrard. På et tidspunkt var det hele tolv spillere på skadelisten. Gerrard er nå tilbake. Det er også Glen Johnson, Fabio Aurelio og Yossi Benayoun. Torres mister sannsynligvis også Everton-kampen.
- Steven Gerrard har begynt å spille 90 minutter igjen, så det er mye positivt som gir oss selvtillit om at vi forbedrer oss.

- Noen spillere er i bedre form nå. Så vi kan håndtere lag og kampene på en annerledes måte. Hvis man ikke har en sterk benk, er det vanskelig å forandre kampene.

- Med flere alternativer nå er det lettere for oss i slike tilfeller.

- Når man har skader, er det alltid vanskelig. Men nylig har det vært verre, når vi har måttet håndtere to eller tre skader i løpet av en kamp.