Rafa fornøyd med Alberto-debut

Rafael Benítez var fornøyd med det han så av Alberto Aquilani i den 13 minutter lange debuten i kveld. Det var mye positivt, og han var mest misfornøyd med resultatet etter kampen.

Alberto Aquilani kom inn i det 77. spilleminutt, og fikk dermed med seg 13 mintuter pluss fire minutter tillegg i kvelds Carling Cup-oppgjør mot Arsenal. Italieneren viste seg frem positivt, og viste at han innehar mange kvaliteter. Rafa var fornøyd med det han så av sitt sommerkjøp.

- Albert viste at besitter kvalitet. Han må forbedre kampformen sin, men du kan se at han er en god pasningsspiller og at han kan få ting til å skje fremover på banen. Han nærmer seg for hver dag som går, men behøver kamper for å forbedre sin kampform. Det er bare et spørsmål om tid, sier Rafa til Liverpoolfc.tv.

- Han vil bli en viktig spiller for oss på grunn av sine kvaliteter. Vi ønsker å bruke han, men må ikke presse han for hardt. Vi må bare fortsette å jobbe med han, for å prøve få han til å kunne spille flere minutter i hver kamp som går.

- Det verste i dag var resultatet, for det var mye positivt å ta med seg. Spillerne viste god innstilling, karakter, og kvalitet på banen. Aquilani var en av de spillerne, avsluttet Rafa.