Rafa gir ikke opp gullkampen

Tap for Manchester United mot Newcastle i dag og seier på Old Trafford 14.mars vil gi nytt håp i kampen om ligatrofeet. Benítez meget godt fornøyd med spillernes reaksjon.

Liverpool vant 2-0 mot Sunderland takket være to scoringer i 2.omgang fra David N'Gog og Yossi Benayoun. Avstanden opp til Manchester United er nå på fire poeng. United har to kamper mindre spilt, og møter Newcastle i dag. Benítez har ikke gitt opp kampen om ligagullet, og innrømmer at han er spent på utfallet av dagens kamp på St. James' Park.
- Vi må gå til hver kamp med selvtillit og bare tenke på oss selv, uttalte Benítez etter kampslutt mot Sunderland.

- Men det avhenger også av hva som skjer med de andre resultatene.

- Hvis United ikke klarer å vinne, vil det være veldig bra for oss. Klart jeg vil støtte Newcastle i morgen. Ethvert tap for United vil være et bra resultat for oss.

Neste ligakamp for Liverpool er nettopp mot Manchester United, på Old Trafford
- Det er viktig for oss å vinne mot United. Hvis vi ikke vinner der, vil det bli veldig, veldig vanskelig. Vi må vente og se hva som skjer med United på onsdag og etterpå skal vi forsøke å vinne der.

Rafael Benítez var veldig godt fornøyd med spillernes reaksjon mot Sunderland.
- Klart det var veldig viktig å ta tre poeng og forsøke å spille en god kamp etter tapet her om dagen.

- Det var vanskelig i 1.omgang. De hadde en veldig god sjanse til å ta ledelsen. Men i 2.omgang var pasningsspillet bedre og vi holdt bedre på ballen. Kampen ble mer åpen etter at vi scoret det første målet.

- Vi måtte vinne fordi vi visste vi var i en veldig god posisjon før Middlesbrough-kampen. Vi var veldig skuffet etter tapet. Vi måtte vise stor viljestyrke for å vinne mot Sunderland.

- Jeg synes David N'Gog gjorde en veldig god jobb. Han hadde en god kamp. Yossi Benayoun spilte også bra. Pepe Reina var også veldig viktig for oss med redningen tidlig i kampen.

- Hele laget prøvde hele tiden å spille ballen. Vi var veldig godt organisert. De var gode på kontringer, så vi måtte være forsiktig. Vi skapte mange sjanser.

- Reaksjonen til spillerne var veldig god.

- Normalt tenkte alle på tre poeng mot Middlesbrough. Vi har vært i en veldig god posisjon mesteparten av sesongen. Folk forventer litt mer av oss nå. Vi må holde det gående og forsøke å bygge opp selvtilliten.

Kilder: Liverpoolfc.tv, Liverpool Daily Post.