Rafa glad for at Agger er tilgjengelig

Rafael Benitez gleder seg over at Daniel Agger er tilbake på banen, og kan benyttes i sesonginnspurten. David N'Gog håper å bidra på førstelaget i sesongens avslutningsfase.

Rafael Benitez er veldig glad for at Daniel Agger er tilbake på fotballbanen igjen etter sin langvarige ryggskade, og fryder seg over at midtstopperen nå ser ut til å bli tilgjengelig til de viktige kampene i sesonginnspurten.

Skademarerittet har ført til at Agger kun har startet to kamper for Liverpool så langt i 2009, men i 5-0 seieren over Aston Villa var han altså tilbake på banen i form av et innhopp fra benken.

- Det er alltid oppløftende å ha gode spillere tilbake i troppen etter skade. Spesielt på denne tiden av året, da dette er den viktigste delen av sesongen, sier Benitez til Liverpool Echo.

- Skadefrie spillere kan hjelpe laget, når de er av den kvalitet vi snakker om her. Agger beviste mot Aston Villa at skaden nå er et tilbakelagt stadium, og han viste at han kan spille bra, og føre ball ut av forsvar. Det er bra for oss at han er tilgjengelig igjen. Ikke minst fordi han har vært savnet i flere kamper, legger manageren til.

- Forhåpentligvis har han fått ladet batteriene, og er klar til å være med å dra lasset i ukene som kommer. Alle vet at han er en viktig spiller for oss.

Echo skriver at klubben fortsatt er i samtaler med Aggers agent, Per Steffensen, om en ny kontrakt, men fra den danske leiren har det fortsatt ikke kommet noen signaler om at en ny avtale vil bli signert. Agger har som kjent muligheten til å benytte seg av Webster-dommen, og kjøpe seg ut av sin Liverpool-kontrakt for småpenger til sommeren, om han ikke skriver under en ny avtale.

N'Gog håper å figurere i sesonginnspurten
David N'Gog håper på mer spilletid for Liverpool i hva som kan bli en spennende avslutning på 2008/09-sesongen. Den franske U21-spilleren har vist seg som en nyttig squadspiller denne sesongen, hvor han har kommet inn fra benken en rekke ganger.

- Jeg må konsentrere meg om de siste ukene av sesongen, og prøve å spille meg inn på laget til de store kampene som Liverpool står foran, sier N'Gog til skysports.com.

- Manageren vil trenge alle sine spillere, og vi må alle heve standarden på vårt spill, legger han til.

I går var N'Gog med på å bidra til at Frankrike U21 vant 2-0 over England U21 på City Ground.

- Det var en stor ære å få spille for Frankrike og å slå England på deres hjemmebane. Jeg var veldig motivert for denne kampen. Jeg gjorde ikke mål, noe som var en personlig skuffelse, men resultatet beviser for verden at vi har et veldig godt lag. Ikke minst fordi England tidligere har imponert veldig på dette nivået.