Rafa glad for at Insua er tilbake

Rafael Benitez fryder seg over at Emiliano Insua er tilbake på Melwood etter å ha representert Argentina i det søramerikanske U20-mesterskapet. 13 år siden Bob Paisleys bortgang.

Rafael Benitez er glad for at Emiliano Insua er tilbake fra det søramerikanske U20-mesterskapet i Venezuela. Insuas Argentina ble sist i sluttspillet i turneringen, og dermed får ikke Argentina delta i U20-VM for første gang på 16 år.

Insua var i ferd med å spille seg til fast plass på venstrebacken før han måtte sette kursen mot Venezuela tidlig i januar. Nå håper manageren at den unge forsvarsspilleren skal fortsette der han slapp før turen gikk til Sør-Amerika.

- Emiliano spilte virkelig godt før han dro. Han spilte et knippe kamper for oss, og gjorde en god jobb, sier manageren til Liverpoolfc.tv.

- Han har spilt mange kamper for Argentina U20, noen som venstreback og noen som midtstopper. Forsvarsspillere er ikke de spillerne som løper mest, men vi vil likevel vurdere om han trenger en liten pause nå som han er tilbake fra et tøft mesterskap.

- Uansett er det godt å ha ham tilbake. På dette stadiet i sesongen er det bedre jo flere spillere som konkurrerer om plassene på laget, avslutter Benitez.

13 år siden Paisley døde
Det er i dag 13 år siden den mest suksessfulle manageren i Liverpools historie, Bob Paisley, døde. Paisley gikk bort i 1996, 77 år gammel, etter å ha lidd av Alzheimer i fire år.

Paisley ledet Liverpool til seks ligatitler, vant europacupen tre ganger, UEFA-cupen en gang, supercupen en gang, ligacupen tre ganger og Charity Shield fem ganger. Dette i løpet av bare ni år som manager.

Paisley kom til Liverpool som spiller i 1939. Deretter fungerte han både som fysioterapeut, trener, manager og direktør. Han trakk seg fra sitt styreverv i 1992 på grunn av skrantende helse.