Rafa håper flere følger etter

Rafael Benítez håper at flere av spillerne bestemmer seg for å forlenge sine respektive kontrakter med Liverpool etter at Steven Gerrard og Dirk Kuyt nå signerer nye avtaler.

Liverpool FC annonserte i formiddag at Steven Gerrard vil signere en ny kontrakt med varighet frem til sommeren 2013. Benítez sa på dagens pressekonferanse at han håper flere av spillerne nå bestemmer seg forlenge sine avtaler med Liverpool. Daniel Agger, Fabio Aurelio, Alvaro Arbeloa og Sami Hyypiä kan være de neste som står for tur.
- Vi har jobbet veldig hardt denne uken med mange spillere og agenter, og den letteste har vært Gerrard. Så fort vi nevnte for ham at vi ønsket å snakke om en forlengelse ble det enighet veldig raskt.

- Jeg er veldig glad fordi dette viser hans hengivenhet for klubben. Det er veldig gode nyheter for klubben, laget og supporterne. Alle rundt Liverpool bør være virkelig fornøyd.

Benítez mener at 28-åringen er en av de beste spillerne i verden, men at han har forbedringspotensial.
- Jeg tror han er mer moden. Han er ivrig etter å lære på hver enkelt treningsøkt. Jeg tror han fortsatt kan bli bedre.

- Jeg sier alltid at Steven er en av de beste spillerne i verden. Det er veldig vanskelig å si hvem som er den beste fordi det er mange gode spillere, men han er klart en av de beste.