Rafa håper på ny parade

Rafael Benitez håper på en seiersparade i mai 2010. Manageren takker fansen for støtten i 2008/09. 103 år siden The Kop ble påbegynt.

Etter å ha vunnet Champions League i 2005 og FA-cupen i 2006, håper Rafael Benitez å kunne paradere ligatrofeet gjennom Liverpools gater i mai 2010. Da vil det være 20 år siden sist Liverpool vant ligaen.

- Jeg husker seiersparadene etter triumfene i Champions League og FA-cupen godt. Det ville vært fantastisk med en ny parade, uttaler manageren til liverpoolfc.tv.

Benitez benytter også sjansen til å takke supporterne for støtten i 2008/09.

- Våre fans er alltid annerledes enn andre fans. Alltid fantastiske. De vet at laget jobber hardt, og de vet når de må støtte dem. De vet at vi spilte mye bedre sist sesong. For oss er det alltid viktig å ha dem på plass på tribunene.

- De viser sin støtte i gatene også. Vi har mange fans, og hver dag ser vi folk som støtter oss. De støtter alltid laget. Det er slike fans vi har.

Benitez ser nå frem til preseason-treningen, som starter tidlig i juli. Deretter blir det treningsleir i Sveits og kamper i Asia. Spanjolen håper å kunne presentere et par nye spillere innen den tid.

Fødselsdagen til The Kop
Det er i dag 103 år siden byggingen av Liverpools berømte tribune The Kop startet.