Rafa har møtt Alonsos agent

Benítez har snakket med Alonsos agent, men vil ikke avsløre innholdet i samtalene. Rafa og Lee slår tilbake mot transferspekulasjoner. Alonso usikker på om han spiller i Liverpool neste sesong.

Rafael Benítez har gjort det klart at han ønsker å beholde Xabi Alonso. Engelsk tabloidpresse påsto i går at Ignacio Ibanez, Xabi Alonsos agent, hadde informert Benítez om at spilleren ønsker et klubbskifte. Real Madrid har flere ganger vært linket til midtbanespilleren. Alonso skal stå på listen over mulige kjøp dersom Florentino Perez vinner presidentvalget i Real Madrid denne sommeren. Benítez bekrefter at han nylig har snakket med Alonsos agent.
- Jeg har hatt en privat samtale med agenten hans, og det var interessant å se hvem som hadde den informasjonen. For meg var det en privat samtale, og det vil forbli slik, sier Benítez ifølge skysports.com.

- Det er klart at han har ytterligere tre år igjen av sin kontrakt.  Jeg gjentar. Vi ønsker ikke å selge. Han er ikke til salgs.

Benítez liker ikke alle transferspekulasjonene som er i de engelske avisene om dagen. Klubben blir blant annet satt i forbindelse med et rekordkjøp av Carlos Tevez.
- Når du har transfermål og leser slikt, kan du si "de har ingen anelse".

- Jeg vil ikke kaste bort tiden på dette. Vi har allerede 90 spanske spillere linket til oss. I dag (søndag) var det tre navn vi ikke engang kjenner til.

- Vi har noe penger, men ikke mye penger. For meg handler det ikke om hvor mye, men hvor bra de er for oss.

Assistentmanager Sammy Lee støtter Benítez full ut.
- Alt snakket om Alonso (til Real Madrid) er rene spekulasjoner. Man kan ikke unngå rykter.

- Vi ønsker hele tiden å beholde kjernen i laget, våre beste spillere. Nye spillere vil bli hentet inn.

I en kommentar til nyhetsbyrået AP virker Xabi Alonso usikker på om han spiller i Liverpool FC neste sesong.
- Jeg vet ikke, svarer Alonso kort.