Rafa innrømmer at han vurderte sin stilling

Rafael Benitez innrømmer at han vurderte å si opp jobben som Liverpool-manager, og antyder langt på vei at Rick Parrys avgang ble avgjørende for at han valgte å si ja til fem nye år.

Til seriøse The Guardian innrømmer Rafael Benitez nå at han vurderte å si opp sin stilling i Liverpool i forbindelse med uenigheten som oppstod med eierne rundt detaljene i managerens nye langtidskontrakt. Enden på visa ble som kjent at spanjolen signerte en ny avtale som binder ham til Anfield-klubben frem til sommeren 2014.

Det som bekymret Benitez, og som fikk han på tanker om å forlate klubben, var at ikke alle i klubbledelsen dro i samme retning.

- Det er sant at jeg til tider kan ha vurdert fremtiden min. Det var mye usikkerhet innad i klubben, men summa summarum er jeg sikker på at vi kan forbedre oss, så til slutt var jeg ikke i tvil om at jeg måtte skrive under, siteres Liverpool-manageren.

- Setter man alle i en robåt, så må vi ro i takt, og vi må ro så fort vi kan. Men samtidig må den som styrer båten ha staket ut kursen, er analogien Benitez benytter når han skal beskrive hva han følte om måten klubben ble styrt på.

- Gjør alle jobben sin skikkelig, vil vi ro fortere. Men dersom noen ikke jobber hardt, og de samtidig ikke forstår at de må holde takten, så vil båten komme ut av kurs.

Mirror følger opp med noen ekstra sitater fra Rafa.

- Det blir enklere nå. Så snar kontrakten var i boks kunne jeg begynne å tenke på fremtiden. Før det var usikkerheten i klubben alt jeg tenkte på. Men hadde jeg utsatt avgjørelsen om å skrive under til etter sesongen, ville det ha blitt verre for alle. Vi ville ha mistet noen av våre transfermål, og det ville utvilsomt ha vært et handikap på transfermarkedet.