Rafa interessert i Negredo?

Sky Sports hevder at Liverpool er interessert i Almería-spissen Alvaro Negredo. Spissen hevder det har vært kontakt mellom klubbene. Lucas Leiva linket til Spania og Italia.

Skysports.com hevder at Alvaro Negredo er på Rafael Benítez' liste over mulige transfermål til sommeren. Negredo har imponert med 19 nettkjenninger for Almería i La Liga. På to sesonger har 24-åringen scoret 32 mål. Fulham mislyktes med å hente ham i januar, mens Aston Villa sies å følge spillerens utvikling. Real Madrid har imidlertid opsjon på et kjøp frem til slutten av juni. Han var i Real Madrid, i hovedsak på B-laget, men hovedstadklubben fikk nedfelt en klausul om et tilbakekjøp på £4,4M da spilleren ble solgt til Almería i juli 2007. Real Madrid kan komme til å benytte seg av opsjonen, og kan da selge ham videre. Ifølge rapportene ønsker de helhvite £9,8M fro spilleren.

Negredo besitter et potensial, og Benítez skal visstnok være interessert i hente ham til England. Spilleren hevder at Liverpool har vært i kontakt med Almería.
- Det er en drøm å få spille ved siden av Fernando Torres på Anfield, og enhver spiller ville gått med på det, sier Negredo ifølge skysports.com.

- Men jeg foretrekker å snakke om realitetene. Jeg har ikke snakket med Rafael Benítez, men jeg vet at det har vært kontakt mellom klubbene.

Negredo innser at Real Madrid vil avgjøre hvor fremtiden hans ligger.
- Min fremtid er avhengig av Real Madrid. Jeg tror at jeg denne sommeren vil forlate Almería. Jeg er takknemlig overfor Almería fordi de ga meg sjansen til å spille i Primera Liga.

- Men det er logisk at jeg er interessert i å spille i Premier League, spesielt i Liverpool. Jeg tror det ville blitt en flott mulighet for meg å spille i England fordi ligaen er en utrolig sted for spisser.

Lucas linket bort
Ikke alltid like pålitelige Daily Mirror hevder at Liverpool kan komme til å selge Lucas Leiva, for £6M. Klubber i Spania og Italia skal være interessert i spillerens tjenester.