Rafa lei kritikken mot Lucas

Rafael Benítez slår tilbake mot all kritikken Lucas har blitt offer for. Brasilianeren er en god spiller og en fremragende proff. TV-eksperter bør kunne se det. Lucas kan få en stor sesong.

Rafael Benítez slår tilbake mot kritikken som har kommet mot Lucas, og mener at 22-åringen for lett blir et offer sammenlignet med de mer etablerte spillerne. Midtbanespilleren er nettopp tatt ut i Brasils A-landslagtropp til VM-kvalifiseringskamper neste måned.
- Lucas har en veldig god mentalitet. Men det blir feil når noen på hans alder får så mye kritikk av tv-eksperter, uttaler Benítez til engelsk presse.

- Han er så god, men blir likevel kritisert. Jeg forstår ikke hvorfor de ikke kritiserer andre spillere, de eldre spillerne, når de ikke spiller bra.

- Han er en enkel skyteskive, og de er kanskje ikke modige nok til å kritisere de større spillerne her.

- Men han vil få en stor sesong. Han var den beste spilleren under pre-season og mot Spurs. Da vi ikke spilte bra, var han likevel en av de beste ved siden av Glen Johnson og Pepe Reina.

- Mot Stoke viste han sine kvaliteter. Han har en veldig god mentalitet. Han kan takle, vinne hodeballer og spille ballen. Han kommer til å gjøre feil som alle andre, men han er og vil bli en veldig god spiller.

- Jeg var fornøyd med Lucas, spesielt etter seieren mot Stoke og hans prestasjoner.

- Jeg har blitt virkelig overrasket over mengden kritikk han må håndtere fra forståsegpåerne, de såkalte ekspertene.

- Lucas er fortsatt ung, men har erfaring. Og etter opptredenen mot Stoke kan alle, også de såkalte tv-ekspertene, se at han er en god spiller.

- Forhåpentligvis vil de stoppe å bruke ham som skyteskive. Han er en veldig god gutt, en fremragende proff. Jeg synes det er vanskelig å forstå at man ikke kan se disse tingene om man er ekspert i tv.