Rafa likte ikke nytt baklengsmål på overtid

Benitez var frustrert over måten Liverpool tapte på i kveld. På plussiden trekker han frem Aquilanis første kamp fra start og det faktum at Torres var tilbake fra skade.

Torres spilte sine første minutter siden den 4.november, da han erstattet Dirk Kuyt tjue minutter ut i andre omgang mot Fiorentina i kveld.

- Å se Aquilani og Torres ute på banen var det positive med denne kampen, sa Liverpool-manageren på pressekonferansen etterpå.

- Det var åpenbart at det var en vanskelig kamp for oss, og vi slapp inn enda et mål på overtid. Vi er virkelig skuffet over å ha sluppet inn tre sene mål i Champions League i høst.

- Når du taper på denne måten, etter å ha jobbet så hardt og hatt sjanser, er det eneste positive at vi kanskje vil være mer fokuserte i fremtiden når det blir nødvendig. Jeg tror ikke det var konsentrasjonen det skortet på. I kveld gjorde vi feil, og det kan skje.

- Jeg synes Aquilani fikk vist sine kvaliteter. Han må forbedre kampformen sin, men når det gjelder ballbehandling, overblikk og pasningsspill var han god.

Rafa og spillerne ser nå frem til søndagens viktige ligakamp mot Arsenal på Anfield.

- Vi vet Arsenal-matchen er en veldig viktig kamp, hvor vi har muligheten til å nærme oss toppen av tabellen og ta innpå en av våre rivaler. Det kan være starten på nye muligheter og en ny start på sesongen.

- Vi må sørge for å bli klare til neste kamp. Det er hva dette handler om. Vi må være sterke, og forberede oss for å vinne kamper både hjemme og borte.

Rafa fikk også spørsmål om Aquilani vil beholde plassen sin på laget mot The Gunners.

- Vi får se om alle er tilgjengelige, og så får vi ta en avgjørelse. Vi får se hvordan spillerne gjør det på trening.