Rafa ønsker positiv reaksjon

Rafael Benítez ønsker en positiv reaksjon fra spillerne i kampen mot Sunderland etter tapet mot Boro. Viktig å få opp humøret før Real Madrid-kampen. Skrtel blir ikke ofte å se på høyre back.

Liverpool ligger for øyeblikket på 3.plass i Premier League, men de røde tar tilbake 2.plassen om de henter flere poeng enn Chelsea i morgen. London-laget har en vanskelig bortekamp mot Portsmouth. 
- Vi snakket på trening om å bli bedre og vise viljestyrke. Vi ønsker en reaksjon fra dem, og forhåpentligvis får vi se det.
  
- Vi kan snakke og snakke om avstanden til United, men vi må ta tre poeng mot Sunderland, og deretter får vi se hva som skjer med dem.
  
- Vi hadde sjanser på lørdag, men etter det første målet vi ble vi mer nervøse og engstelige. Etter det andre begynte vi å gjøre flere feil, og det var ikke godt nok.
  
- Jeg ble veldig skuffet. Spillerne var det også. Men du kan ikke forandre på det som har skjedd i dagene etterpå på trening. Vi må bare konsentrere oss om Sunderland.
  
- Vi må forbedre oss og vise karakter for å forsøke å ta tre poeng. Alle vet hvor viktig kampen er.
  
Det spilles kvartfinaler i FA-cupen til helgen, noe som betyr at Liverpool har én ukes pause før møtet med Real Madrid 10.mars. Benítez vet at det er viktig å få et godt resultat mot Sunderland for humøret i spillergruppen.
- Folk vil bli mer fornøyd hvis vi vinner, og vi kan deretter forberede oss til kampen mot Real Madrid i en bedre stemning.
  
- Selvsagt ønsker du mer tid til å forberede oss til denne kampen, spesielt ettersom vi har noen spillere med skader, men det ville kanskje vært fint om vi kunne spille bra og vinne. Da vil humøret bli bedre.
  
Benítez er skuffet over sjansesløsingen mot Boro, men bruker anledningen til å trekke frem Nabil El Zhar.
- Han hadde to muligheter, så folk snakket om det etterpå, men du må være der, presiserer Rafa.

- Ikke mange spillere har kommet i de posisjonen hvor de har hatt disse mulighetene.

- Kanskje han var litt nedbrutt etter den andre sjansen, men han arbeidet hardt. Det er det viktigste for meg. Han vet at han har min støtte fordi han prøvde sitt beste.
  
Rafel Benítez valgte å bruke Martin Skrtel på høyrebacken mot Middlesbrough fordi Carragher var tung i beina. Manageren innrømmer at slovaken ikke kommer til å spille der regelmessig.
- Jeg tror ikke det. Vi trengte å gjøre det i denne kampen, så vi gjorde det, men han spilte der bare for lagets skyld.