Rafa overrasket over Kuwait-forhandlingene

Rafael Benitez sier han er overrasket over at Liverpools amerikanske eiere vurderer å selge klubben til Al Kharafi-familien. Jermaine Pennant med bredside mot Rafa.

Under dagens pressekonferanse på Melwood innrømmet manager Rafael Benitez at han var overrasket over at Tom Hicks og George Gillett jr vurderer å selge Liverpool FC til Al Kharafi-familien i Kuwait.

- Jeg ble overrasket over det jeg leste i avisene i dag tidlig, men nå fokuserer jeg kun på å forberede laget mitt til kamp, kommenterte spanjolen.

Pennant med bredside mot Rafa
Jermaine Pennant er for øvrig ute i pressen med en skikkelig bredside rettet mot Benitez i dag. Høyrevingen, som nylig ble sendt på lån til Portsmouth for resten av sesongen, hevder at manageren presset ham ut av Liverpool FC fordi han er engelsk!

- Det gleder meg at Tony Adams snakker engelsk. Jeg vet ikke om det er den engelske mentaliteten som Rafael Benitez misliker, men det er ikke mange engelske spillere i Liverpool. Jeg nevnte det samme da jeg var i Arsenal, så jeg antar at jeg ikke har hatt mye hell med utenlandske managere, siteres Pennant i Daily Mail.

- I fjor spilte jeg 34 kamper og sesongen før det spilte jeg en Champions League-finale for Rafa, men nå har han forandret mening. Jeg kan ikke kritisere hans lederskap, da han har gjort det bra i Liverpool, men det er merkelig å gå fra fast spill til å trene på egen hånd om hver lørdag ettermiddag. Men slik er Rafa, og jeg tror ikke en gang halvparten av spillerne i Liverpool skjønner seg på ham.

- Jeg har snakket mye med de andre spillerne i Liverpool, og de skjønte ikke hvorfor jeg ikke fikk spille. Spesielt i hjemmekamper der vi slet med å vinne. Det samme skjedde med Peter Crouch, og han måtte også forlate klubben. Jeg snakket mye med Crouchy tidligere, og han fortalte at jeg måtte komme til Portsmouth. Han sa det var en god klubb hvor jeg ville få spilletid.

Pennant har muligheten til å forsette på Fratton Park når låneoppholdet hans er over, men ettersom han er Bosman-spiller til sommeren kan han i stedet ende opp i AC Milan eller Real Madrid.

- Det er merkelig at jeg ikke kommer med på Liverpools lag, samtidig som Real Madrid ønsker meg på sitt lag. Det er veldig smigrende å bli linket til en klubb av deres størrelse. De er et av verdens beste fotballag. Jeg har ikke snakket med Real direkte, men agenten min har snakket med dem. Jeg snakket ikke med Milan heller, men agenten min har snakket med dem også. Jeg skal være i Portsmouth i et halvt år, og så får vi skje hva som skjer etter det. Spill i utlandet vil være en fin erfaring å ta med seg, så jeg utelukker det ikke.