Rafa på kollisjonskurs med fire forbund

Benitez skal ha snakket for døve ører når han har bedt om at Gerrard, Torres og Agger sendes hjem fra sine respektive landslagsoppdrag. Kuyt sliter med ankelen. Klose følger Liverpool.

I tillegg til å være på kollisjonskurs med landslagssjefene til England, Spania og Danmark er Benitez ifølge Mirror også forbannet på Nederlands landslagssjef etter at han valgte å benytte en halvskadet Dirk Kuyt mot Australia i helgen, men den følge at Kuyt slo opp igjen sin ankelskade.

Benitez mener det er ingen grunn for England, Spania og Danmark å holde på trioen Gerrard, Torres og Agger nå som alle tre landene er klare for VM.

Både Gerrard, Torres og Kuyt slet med skader før helgens landskamper, men ble likevel benyttet mot Liverpool-managerens ønsker. Konsekvensen ble at samtlige måtte forlate banen før full tid, etter å ha slått opp igjen skadene.

I tillegg mener Benitez at Agger, som spilte hele Danmarks kamp mot Sverige i helgen, ikke tåler to kamper så tett på hverandre ennå, etter å ha gjennomgått en ryggoperasjon nylig. Derfor oppfordrer han danskene til ikke å benytte Agger mot Ungarn i morgen.

Mirror melder at Benitez kontaktet alle de fire landslagssjefene i går, for å få en oppdatering på situasjonen. Han skal være forbannet over at England har tillatt Wayne Rooney å reise hjem, mens Steven Gerrard har blitt holdt tilbake. Likeså er han lite fornøyd med at Spania tviholder på Fernando Torres, mens Carles Puyol, Carlos Marchena, Xavi, Dani Guiza og Cesc Fagbregas alle har fått forlate troppen.

Benitez stiller seg undrende til at så viktige spillere for hans lag ikke kan bli sendt hjem når de sliter med skader, nå som lagene deres er klare for VM og kun har kamper av akademisk interesse igjen å spille. Liverpool-manageren skal også ha ønske om at Danmark frigir Agger for viktig restitusjonsarbeid, i stedet for at han blir risikert i en ubetydelig kamp.

Benitez kommer også til å ta en prat med Holland-trener Bert van Marjwick, hvor han vil kritisere avgjørelsen om å benytte Kuyt fra start i privatlandskampen mot Australia, selv om spilleren hadde slitt med et ankelproblem hele uken i forkant av matchen.

Mirror hevder at nederlenderen nå er svært tvilsom til Liverpools bortekamp mot Sunderland på lørdag. Spilleren returnerer til Merseyside i kveld, og det vil da ifølge Liverpool Echo bli gjennomført en scan av ankelen hans og han vil også få behandling for skaden.

Echo melder at Englands medisinske stab vil gjennomføre nye tester av Steven Gerrards lyskeskade i London Colney i dag, for å avgjøre om han kan spille Englands siste VM-kvalifiseringskamp mot Bosnia.

Klose beundrer Liverpool og Inter
Bayern München-stjernen Miroslav Klose uttaler til Kicker at dersom han noen gang skulle forlate Bayern er det kun to andre klubber han kan tenkte seg å spille for. Nemlig Liverpool og Inter.

- Jeg trives veldig godt i Bayern München, og akter å bli her. Men det finnes selvsagt andre store klubber som er interessante. Det er to klubber jeg følger med stor glede og nysgjerrighet. I England er det Liverpool og i Italia er det Inter, opplyser 31-åringen.

Auksjon av signert Liverpool-ball
Bergsøy IL- Fotball er en liten fotballklubb på ytre søre Sunnmøre. Klubben har god rekruttering, og spesielt på jentesida gror det godt. A-laget kjemper for tiden i toppen av 4.divisjon, og håper på opprykk. Torbjørn Hide i Bergsøy IL - Fotball melder at klubben har fått tak i en ball som er signert av alle Liverpool-spillere i 2008, og som klubben legger ut for salg på QXL.no i dag. Auksjonen starter kl 12.00, og inntektene fra auksjonen vil i sin helhet gå inn i driften av fotballklubben.

Her er en link til auksjonen: http://www.qxl.no/accdb/viewitem.asp?ListNr=591269676&AuctionNrInList=0