Rafa ser mot firkløver

Rafael Benitez mener at Martin Skrtel, Fernando Torres, Daniel Agger og Javier Mascherano på vei tilbake til formen kan gi en sterk sesongavslutning. Mascherano maner til å se framover.

Liverpool står foran et svært viktig kamp mot Chelsea på søndag, det er det liten tvil om. 16 poeng på de ti siste ligakampene er ikke tittelform og Rafael Benitez er da også enig i at de røde nå umiddelbart må komme tilbake på vinnersporet igjen. Manageren mener man kan greie det ved hjelp av spillere som er på vei tilbake fra skader og formsvikt.

- Vi har noen gode alternativer nå, sier Rafa til Liverpool Echo.

- Vi har Skrtel og Mascherano, som har vært mye bedre i det siste, Agger er frisk igjen og Torres er på vei tilbake.

- Dette er gode alternativer for oss siden de er gode spillere som kan spille på et høyt nivå. Hvis alle er i form vil vi ha en sterk tropp gjennom resten av sesongen.

- Skrtel var en hyggelig overraskelse siden han bare i sin andre kamp tilbake mot Everton spilte på samme nivå som tidligere.

- Mascherano har vist på hver eneste treningsøkt at han har lidenskap og jobber hardt. Han føler seg bedre nå og vil styrke oss.

- Vi ønsker å begynne å vinne igjen, og det med en gang.

Mascherano selv har gitt uttrykk for at han ikke har vært fornøyd med sin egen form tidligere i sesongen, men oppfordrer nå til at det blir sett framover både for hans egen og ikke minst Liverpools del.

- Vi har alle veldig skuffet siden det var et virkelig dårlig resultat for oss, sier argentineren til Echo etter 1-1 mot Wigan.

- Vi vet at vi fortsatt har mange kamper igjen, men det var viktig å vinne mot Wigan og det faktum at så ikke skjedde var veldig skuffende. Jeg synes vi gjorde det greit i 80 minutter, men lot dem scoret i de siste ti og det føltes som om verden var i mot oss.

- Nå har vi et par dager å forberede oss til en virkelig stor kamp mot Chelsea og vi må nå se framover og ikke bakover.

- Hvis vi kan begynne med en seier på søndag og få en god avslutning på sesongen har vi fortsatt sjanse til å bli mestere. Det handler om å ha tro, og det kan du bare få ved å vinne kamper.

- Det er ikke lenger bare avhengig av oss og hva vi kan gjøre, siden Manchester United nå er i ledelsen, men hvis vi kan vinne på søndag vil det gi oss sjansen til å kunne utnytte at de taper poeng. Vi kan bare konsentrere oss om våre egne kamper.

- Vi kan definitivt fortsatt være med å kjempe om tittelen.

I The Kopite nr.5, som vil være ute blant medlemmene av LFCSCSB i neste uke, har vi et langt og eksklusivt intervju med Javier Mascherano.