Rafa setter sin lit til Wigan

Dersom Man Utd tar fire poeng eller mer fra sine to kamper mot Wigan og Arsenal den kommende uken, vil ligaen være avgjort før Liverpool møter WBA. Derfor setter Rafa sin lit til Wigan på onsdag.

Etter gårsdagens 3-0 seier over West Ham kunne Liverpool for første gang i klubbens historie bokføre seks kamper på rad der man hadde gjort tre mål eller mer i hver og en av dem. Men etter Manchester Uniteds 2-0 seier i lokalderbyet mot City i dag kan de helrøde risikere å ikke bli ligamestere selv om de kun har tapt to ligakamper denne sesongen.

Nå har Old Trafford-klubben sjansen til å avgjøre Premier League til sin fordel før Liverpool spiller sin neste kamp mot West Bromwich søndag om en uke. Manchester United møter som kjent Wigan på JJB Stadium på onsdag, og deretter Arsenal på Old Trafford på lørdag. For United holder det å ta til sammen fire poeng fra disse to kampene.

- Vi kommer til å fortsette og trene som normalt uansett hva som skjer. Vi kan ikke påvirke andre lag i andre kamper uansett, så vi får bare fortsette å gjøre jobben vår, analysere hva vi kan bli bedre på og forsette å forbedre oss. Dersom Manchester United gjør en feil, må vi være klare til å dra fordel av det, sier Rafael Benitez til The Times.

- Det blir en annerledes uke enn vi er vant med, men vi kan ikke gjøre noe for endre på situasjonen. Vi får bare stå på, og så får vi heie på Wigan på onsdag og se hva som skjer, avslutter Liverpool-manageren.