Rafa skaper Keane-rykter

Rafael Benitez unngår å si at Robbie Keane definitivt også vil være Liverpool-spiller i februar, samtidig som Harry Redknapp hos Tottenham ikke avviser et mulig kjøp av spissen.

Liverpools manager antyder at Keane nå har fram til sommeren for å kunne bevise at han kan spille i helrødt slik han har kapasitet til, men så lenge Benitez ikke klart sier at spissen vil bli værende på Anfield også den kommende uka vil spekulasjonene gå om at det kan være aktuelt å selge iren.

The Independent hevder at Tottenham vil tilby enten Aaron Lennon eller Jermaine Jenas pluss penger for å hente Robbie Keane tilbake til White Hart Lane, og hvor Liverpool synes å ha mer behov for en spiller som Lennon. Rafa bekrefter at det er klubber som er interessert i Keane, og Harry Redknapp hos Tottenham har heller ikke lagt skjul på at han gjerne vil ha 28-åringen.

- Jeg ønsker å se at Robbie Keane scorer mål mot Wigan, sier Rafa til de engelske morgenavisene. 

- Jeg behøver ikke å selge noen spillere. Vi er med i tittelkampen, og jeg ønsker å beholde alle spillerne. Vi behøver ikke å selge noen. Vi har hatt fire eller fem henvendelser fra ulike klubber om spillere og svaret har vært det samme til dem alle - nei. Det kan være at Robbie har vært en av dem det har vært forespørsel om, det vil jeg ikke si noe om.

- Forventningene har vært høye dette året. Hver enkelt spiller må spille veldig bra hver kamp siden vi forventer det. I hans (Robbie Keane) tilfelle har han ikke scoret mål og alle snakker om prisen, men kanskje har det vært vanskeligere for ham. Men han har tid og forhåpentligvis vil han slå til for oss. Det har vært noen virkelig store navn i England som har behøvd både et og to år, men folk sier at de er fantastiske nå.

- På søndag hadde han fri og var ikke i troppen slik at det ikke er ikke sant, sier Rafa på ryktene om at Keane skal ha forlatt Anfield rasende før kampen mot Everton sist helg. - Han er med i troppen mot Wigan og det er det. Det var ikke nødvendig å snakke med ham spesielt om dette. Noen ganger kan det være nødvendig med de unge spillerne, men de erfarne er kjent med slike situasjoner.