Rafa tilbyr Tranmere hjelp

Tranmeres nyansatte assistentmanager Jason McAteer avslører at Rafael Benítez gjerne sender noen Liverpool-spillere på lån til klubben på andre siden av Mersey.

Rafael Benítez vil gjerne hjelpe Tranmeres nye sjefsduo, John Barnes og Jason McAteer. Barnes har nettopp signert en toårig avtale med League One-klubben, og har fått med seg Jason McAteer som sin assistent. Rovers har bare åtte seniorspillere med kontrakt neste sesong, og med begrensede ressurser innrømmer den nyansatte assistentmanageren at de vil prøve å forsterke troppen med lånesigneringer.
- Vi har to av de største klubben i verden på vår dørterskel i Liverpool og Manchester United, sier McAteer til liverpool Daily Post.

- Å ikke bruke dem og hjelpen de kan gi oss, vil være tåpelig.

- Vi dagdrømmer ikke. Budsjettet er stramt. Det finnes ingen penger her, og vi ønsker å få inn noen spillere på lån.

- Men vi ønsker ikke å få inn en hvilken som helst spiller på lån. Vi ønsker å hente gode, unge kvalitetsspillere som kan forsterke laget.

- Rafael Benítez har allerede sagt at han gjerne vil hjelpe oss. Min agent har snakket med ham utførlig ettersom Liverpool ville vite hva som skjer.

- Rafa var virkelig imøtekommende. Når du får den slags støtte, har du en mulighet.

McAteer er sikker på at ansettelsen av John Barnes som manager vil sikre at Tranmere får de spillerne klubben ønsker.
- Når slike som John ringer Arsene Wenger, da kommer Arsene til å ta telefonen. Jeg så finalen i FA Youth Cup. Noen av Arsenals unggutter er fantastiske.

- Når en spiller innser at John ønsker ham, så vil han bli oppglødd av det. De ønsker å ta del av det.

- Vi er ute etter å hente inn ganske mange i løpet av de kommende ukene. I tillegg finnes det allerede kvalitet her. Det er som en godteributikk. Det er bare snakk om at vi får de mest smakfulle.

- Vi har åtte spillere under kontrakt, seks uten kontrakt og en gjeng med fremadstormende unggutter. Vi snakket om måten vi ønsket og spille på og identifiserte hvem vi følte kunne komme inn og gjøre den jobben.