Rafa usikker på Gerrard

Benítez og Alonso antyder sen avgjørelse om Gerrard. Rafa ser frem til å møte Real Madrid. Alonso mener Liverpool må klare seg uten kapteinen. Ferguson har ikke tro på Real Madrid.

Steven Gerrard er med i troppen som reiser til Madrid i dag, og kan være tilbake etter tre ukers skadeopphold. Foreløpig er det usikkert hvor involvert kapteinen blir på Santiago Bernabeu.
- Steven Gerrard er en veldig viktig spiller for oss. Han kan forandre en kamp, men vi skal overlate avgjørelsen til den medisinske staben, påpeker Rafael Benítez.

- Likevel så har vi Torres, Kuyt og andre. Jeg håper det ikke blir noen ubehagelige overraskelser fra nå og frem til kampen.

- Vårt endelige mål er å nå finalen i Roma, men vi må ta et skritt av gangen. Først ut er Real Madrid på Bernabeu, og det vil ikke bli enkelt.

- Det er alltid en spesiell atmosfære på Anfield på Champions League-kvelder. Det er en viktig del av klubben. Det er en atmosfære som ikke kan beskrives.

Rafael Benítez ser frem til å møte Real Madrid i åttendedelsfinalen i Champions League. Han var seks år i den spanske hovedstadsklubben som trener for junior- og reservelag, og har flere ganger blitt satt i forbindelse med en retur.
- Jeg har mange gode minner fra Real Madrid, men jeg skulle ønske at vi møtte dem i finalen i mai. De har er stort lag med gode spillere. Jeg er bryr meg bare om laget mitt, og skal forsøke å vinne og kvalifisere oss for neste runde.

- Vi går til kampen med mye selvtillit. Vi har respekt for vår motstander og er bestemte på å gå videre.

Det er usikkert om Steven Gerrard blir risikert mot Real Madrid, men Xabi Alonso mener at Liverpool må vise at de kan vinne selv om Steven Gerrard ikke skulle bli å finne på laget.
- Jeg vet ikke om han kommer til å spille. Han vil være tvilsom helt til den siste timen, sier Alonso til Daily Mirror.

- Han vil bli et stort tap, men vi må være like gode som om han var med oss. Han er en fenomenal spiller. Hvis vi må spille uten ham, vil vi gjøre vårt beste.

Ferguson tror ikke på Real Madrid
Alex Ferguson har ikke tro på Real Madrid i årets utgave av Champions League. Manchester United-manageren tror kampen om det gjeveste e-cuptrofeet vil stå mellom Barcelona og de fire eneglske klubbene.
- Ingen sjanse, sier Alex Ferguson om Real Madrids sjanser til å vinne Champions League.

- Spillet deres mangler tempo. De har store spillere som Heinze, Cannavaro og Gago, men de er ikke hurtige. De har Robben, den eneste som kan gi dem litt rytme, men han er ikke veldig modig.

- De tre engelske - Chelsea, Liverpool og Arsenal - eller Barcelona (er favoritter sammen med United). Nivået i Premier League er så høyt at det forbereder deg til kamper på det høyeste nivået.