Rafa vil til Wembley

Rafael Benítez ønsker svært gjerne å vinne et trofé med Liverpool på Wembley. Carling Cup er første mulighet. Stiller trolig et lag med blanding av unge og erfarne spillere. Eccleston i troppen?

Ifølge Liverpool Echo vil laget mot Arsenal i Carling Cup bestå av en blanding av unge og erfarne spillere, men Rafael Benítez vil på ingen måte ta lett på oppgaven. Han ønsker å lede laget frem til finale på Wembley.
- Vi forsøker alltid å ta en kamp av gangen, sier Rafael Benítez til Liverpool Echo.

- Det er Carling Cup og det er Arsenal, så det er litt annerledes enn normalt.

- Men mentaliteten og selvtilliten vil alltid være den samme. Vi vet at vi må reise dit og vinne, og spillerne vil være klare.

I januar 2007 tapte Liverpool 3-6 mot Arsenal i ligacupen på Anfield.
- Hvert år er annerledes. Man kan ikke tenke for mye på det som skjedde tidligere for omstendighetene forandrer seg hele tiden. Å slå Arsenal, eller et hvilket som helst annet topplag, er en utfordring, og det er alltid målet vårt. Det spiller ingen rolle hvilken turnering det er. Man ønsker alltid å vinne.

- Hvis man kan avansere i turneringen, så er det vi må må gjøre. Man må velge de riktige spillerne til hver kamp. Det avhenger av spilleprogrammet man har.

- Vi tenker alltid på avansement og å vinne. Carling Cup er den første muligheten, Jeg ville like å vinne et trofé med Liverpool på Wembley.

Rafael Benítez har allerede avslørt at Alberto Aquilani og Andrea Dossena vil være i troppen. Også Sotirios Kyrgiakos er tilgjengelig etter kneskade. Liverpool Echo skriver at Anfield-staben skal være frustrert over at det spanske fotballforbundet står fast på at de vil ha Dani Pacheco med til EM-kvalifisering for U19-landslag, og spanjolen mister på den måten muligheten til å få sin førstelagsdebut.

Liverpool Daily Post opplyser at også Ryan Babel, Andriy Voronin, Martin Skrtel, Jay Spearing, Damien Plessis og Philipp Degen er aktuelle. Diego Cavalieri vil igjen erstatte Pepe Reina i mål.

Oliver Kay i The Times hevder at Nathan Eccleston blir med til Emirates Stadium, mens 20-årige Emiliano Insúa sannsynligvis blir hvilt.

Steven Gerrard, Albert Riera og Martin Kelly står over grunnet skader, mens Javier Mascherano er suspendert. Vi blir heller ikke overrasket om Fernando Torres og Glen Johnson står over kveldens oppgjør.