Rafa vil tviholde på Alonso

Fra Spania rapporteres det at Rafael Benitez vil gjøre alt som står i hans makt for å beholde Xabi Alonso. Riera gifter seg i helgen. Gerrard kåret til ”Årets spiller” av brukerne av Liverpoolfc.tv.

Daily Mail melder at Real Madrid har lagt inn et konkret bud på over £20M for Xabi Alonso. Etter at Gareth Barry glapp, er imidlertid Rafael Benitez mer bestemt på å beholde Alonso enn noen gang.

Tabloidavisen viser til rapporter i spansk presse i dag, der det påstås at Benitez krever at Alonso selv leverer inn en transfersøknad om han virkelig ønsker å spille for Real Madrid neste sesong. Det hevdes også at Benitez kommer til å kreve hele £35M for å gi slipp på 27-åringen, om han skulle finne på å levere inn en slik transfersøknad.

Riera gifter seg i helgen
Albert Riera gifter seg med kjæresten Yulia Koroleva i Omsk i Sibir i helgen. Det melder Liverpool Echo. Venstrevingen møtte den russiske skjønnheten på Mallorca i 2001. Riera spilte på den tiden for Mallorca i La Liga, mens Koroleva var der på ferie.

Etter å ha flyttet fra Mallorca, via Bordeaux, Manchester City og Espanyol, har nå paret slått rot i Liverpool.

- Jeg er gått lei av å flytte til stadighet. Nå ønsker jeg stabilitet. Det er enda viktigere nå etter at vår datter ble født, siteres den kommende fru Riera.

Gerrard ble "Årets spiller" på Liverpoolfc.tv
Brukerne av Liverpoolfc.tv har stemt frem Steven Gerrard som "Årets spiller" i Liverpool FC for sesongen 2008/09. Kapteinen fikk 46% av stemmene som ble avgitt. På de neste plassene fulgte Xabi Alonso (35% av stemmene), Dirk Kuyt (6% av stemmene), Yossi Benayoun (3% av stemmene) og Sami Hyypiä (3% av stemmene).