Ramos tror på avansement

Juande Ramos føler at Real Madrid har gode muligheter til å nå en kvartfinale til tross for 0-1 fra den første kampen. Raul klar for å møte The Kop. Stemningen vil få det beste ut av spillerne.

Juande Ramos og Raul representerte Real Madrid på dagens pressekonferanse på Anfield. Ramos mener at den spanske toppklubben absolutt er i stand til å snu 0-1 til avansement til kvartfinalen på bekostning av Liverpool.
- Begge lag har oppnådd fantastiske ting i Europa, og de har en rekke trofeer mellom seg, uttalte Ramos.
  
- Jeg tror det vil garantere at dette blir en herlig fotballkamp. Det er en synd at et av disse flotte lagene må bli satt på sidelinjen i turneringen.
  
- Men vi er klare for anledningen, og vet at vi bare er halvveis i dette oppgjøret. 90 minutter er spilt, og det er 90 minutter igjen.
  
- Vi er overbevist om at vi kan snu dette og komme tilbake fra 0-1. Det spiller ingen rolle hvor mye vi snakker om taktikk. Det viktigste er at Real Madrid-spillerne går ut og er overbevist om at de kan få det rette resultatet.
  
- Vi må arbeide så hardt som vi muligens kan for å sørge for at vi har enhver sjanse til å vinne.
  
- Denne turneringen handler om å hente frem det beste i spillerne. Vi vet at fotballen alltid kommer til å være av en meget høy standard på dette stadiet. Jeg vet at vi besitter kvalitet og evner til å vinne og gå videre til neste runde. 
  
Ramos melder om en formsterk tropp.
- Jeg er helt overbevist om at de 20 spillerne, som er i den troppen jeg har valgt, er på et nivå formmessig som kreves for kampen.
  
- Jeg er sikker på at de vil gå ut med et stort ønske om seier.
  
Real Madrids kaptein Raul gleder seg til å spille på Anfield. Han tror stemningen ikke vil by på problemer for de hvite. 
 - Det er et stor kamp, men vi går til den full av håp og lyst til å gjøre det bra. Det er en dag for å skape historie, sier Raul som er tidenes mestscorende i Champions League med 64 fulltreffere.
  
- Vi vet at det kommer til å bli en vanskelig oppgave fordi Liverpool har en liten fordel.
  
- Men vi er svært positive før kampen. Vi har 3000 Madrid-fans med oss til Anfield. Vi vet at vi må score, og vi skal gå ut og gjøre det, og vinne kampen.
  
- Jeg håper at den berømte stemningen her vil få en positiv innflytelse på oss under kampen. Jeg er heldig nok til å ha opplevd dette fra tribunen, og jeg vet hvordan det er å være her.
  
- Det er en fantastisk atmosfære, og jeg tror og håper den kan hjelpe oss. En stemning som dette får frem det beste i gode spillere. Vi vil håndtere forventningene i et slikt flott miljø.