RBS sier trolig ja

Royal Bank of Scotland nekter neppe eierne refinansiering. Alvaro Arbeloa kan få sjansen fra start når Spania møter Aserbajdsjan.

The Times skriver i dag at Tom Hicks og George Gillett Jr nesten helt sikkert vil få en refinansiering og forlengelse av lånet på £350M de har i Royal Bank of Scotland og Wachovia, når lånet forfaller den 24.juli.

Eierne skylder 75% av disse pengene til RBS, men banken skal ikke være bekymret over tapet på over £40M som ble rapportert før helgen, ettersom det meste av dette skyldes nedskriving av verdien på spillerstallen.

Det eneste bankene synes å være skeptisk til, er eiernes manglende evne til å finansiere en ny stadion for Liverpool FC. De to bankene oppfordrer Hicks og Gillett til å søke nye investorer for å få fortgang på stadionplanene.

RBS skal ha blitt ekstra beroliget av at Rafael Benitez og Fernando Torres bestemte seg for å skrive under sine nye kontrakter i sluttfasen av sesongen.

Arbeloa får sjansen fra start
Alvaro Arbeloa kan få sjansen til å starte en landskamp for Spania, når de møter Aserbajdsjan til privatlandskamp i morgen kveld. Dette fordi Sergio Ramos sliter med en hofteskade.

- Dersom Sergio ikke blir skadefri i tide vil jeg få starte kampen, noe jeg er stolt over, sier Arbeloa til EFE.

- Det blir i så fall min sjette landskamp, og jeg skal prøve å ta vare på muligheten etter beste evne, legger han til.

Arbeloa spilte ikke Liverpools siste ligakamp, mot Tottenham, grunnet en skade. Men nå skal han være fit for fight igjen.

- Jeg føler meg i fin form for øyeblikket. Jeg avsluttet sesongen bra for Liverpool, og vil få plenty med hvile før jeg reiser til Confederations Cup i Sør-Afrika, sier Arbeloa.

- Treneren vet jeg stiller opp for laget, og jeg er klar til å spille i hvilken som helst posisjon. Jeg kan spille både på høyre- og venstrebacken, noe som vil øke mine sjanser til å få spilletid og hjelpe landslaget. Det er hva jeg ønsker.

- Vi kan gjenta EM-suksessen og vinne Confederations Cup.

Det ventes ellers at Xabi Alonso vil starte på midtbanen for Spania i morgen kveld.