Reading-sjef gleder seg til FA-cupmøte

Reading-manager Brendan Rodger ser på det å møte Liverpool i FA cupens tredje runde som en drømmetrekning, og gleder seg til kampen. Karacan ser fram til stjernemøte.

På søndag ble det klart at de røde skal reise til Reading og Madejski Stadium den første helgen i januar for FA cupens tredje runde. "The Royals" synes det er stor stas å få besøk fra Liverpool, og ser allerede nå frem mot kampen om over en måned.

- Jeg ønsker å vinne hver eneste kamp, og vi vil ta ut laget for å vinne. FA cupen gir deg muligheten til å bygge et momentum, og spillerne som er i best form før kampen får sjansen til å spille. Spillerne ønsker alltid å prøve seg mot de beste, og dette er en stor mulighet for det, sier Reading-manager Brendan Rodgers til Reading Chronicle.

Også midtbanespiller Jem Karacan gleder seg til kampen.

- Det å se Steven Gerrard og Fernando Torres spille på Madejski Stadium er noe vi unge spillere husker. Jeg husker at vi slo dem og James Harpers ville målfeiring. Jeg er sikker på at dette blir et stort øyeblikk for alle. Jeg ble virkelig opprømt da jeg så trekningen, og tror ikke vi kunne fått en bedre, avslutter 20-åringen med landskamper for alderbestemte nivå for Tyrkia.