Real med nytt bud på Alonso?

Tabloidavisen Daily Mail påstår at Real Madrid har lagt inn et nytt bud på Xabi Alonso. Den spanske klubben er også ute etter Alvaro Arbeloa. Samme kilde melder om fireårskontrakt for Glenn Johnson.

Daily Mail skriver at Real Madrid tror de vil få tilslaget på Xabi Alonso etter at de nå skal ha budt £30M for midtbanespilleren. Avisen skriver også at Glenn Johnsons £17M-overgang til Liverpool vil medføre at de røde gir slipp på Alvaro Arbeloa til Real for £8M. Arbeloas agent, Manuell Garcia Quillon, skal ha holdt samtaler med Real Madrid i går.

Madrid-klubben la inn et bud på £20M for Alonso for en måned siden, men Liverpool ønsket som kjent ikke å selge. Chelsea har også kommet med en forespørsel om å kjøpe Alonso, men Benitez vil absolutt ikke selge midtbanespilleren til en Premier League-rival.

Alonso skal ifølge Daily Mail ha gjort det klart at han ikke er helt fornøyd med samarbeidet med Benitez, og at en overgang til Madrid-klubben passer ham godt.

Fire år for Johnson
Daily Mail melder også at Glen Johnson valgte Liverpool foran Chelsea og Manchester City når han nå forlater Portsmouth. 24-åringen skal ha gjort det helt klart at han heller ønsket å spille for Liverpool. Han bestod legetesten i all hemmelighet i forrige uke, og ble raskt enig om de personlige betingelsene i en fireårskontrakt. Johnson skal nå ha reist tilbake på ferie, og slutter seg til Liverpools preseason-trening i starten av juli.