Real øker bud

Ifølge spanske AS er Real Madrid i ferd med å legge et forbedret bud for Xabi Alonso på bordet, men vil ikke være interessert i å betale £30M kontant.

En antar at det nærmer seg en endelig avgjørelse når det gjelder transfersagaen om Xabi Alonso denne helgen. Rafael Benitez skal ha gitt Real Madrid en siste frist til mandag med å legge på bordet et tilbud som de røde kan akseptere for sin midtbanespiller.

Liverpool reiser etter trening på Melwood i ettermiddag til Spania for kamp mot Espanyol i morgen. Det burde være en ideell mulighet til ytterligere forhandlinger med Real over helgen.

I utgangspunktet skal Liverpool ønske 35 millioner euro for Alonso, mens Real har vært klar til å betale 25 millioner. Ifølge AS skal Florentino Perez hos Real Madrid nå være på glid i forhold til å øke sitt bud, men kilder til avisen hevder at han ikke vil gå så høyt som Liverpools ønske. Avisen tror at partene kan bli enige om et avtale på 30 millioner euro (£25,5M), med ytterligere noen millioner i klausuler ut fra antall kamper etc.

På Bernabeu skal man uttrykke optimisme om at det kan bli sluttført en overgang innen mandag.

Det er ventet at Xabi Alonso vil være med i troppen mot Espanyol på vanlig måte og at Liverpool vil ha som innstilling at han er deres spiller helt inntil klubbene eventuelt er enig om en overgangssum.