Real senker budet på Alonso?

Real Madrid vurderer ifølge spansk avis å senke budet på Xabi Alonso. Bakgrunnen er at spilleren selv har signalisert et ønske å få dra. Morientes til Marseille.

Byr mindre?
Ja, du leste faktisk riktig. Ifølge den spanske avisen Marca vurderer storklubben om de skal senke summen de vil tilby Liverpool for Xabi Alonso.

Real ønsker å signere Xabi raskt da de tror at han er "the missing link" på klubbens midtbane. Tidligere har Los Blancos bydd 27 millioner euro for baskeren. Nå vurderer de om de skal gå to millioner euro ned, til 25 millioner euro. Dette til tross for at Liverpool-ledelsen har gjort det klart at Xabi ikke selges for under 36 millioner euro.

Bakgrunnen for Reals senkede bud er av taktisk art. Xabi Alonso har overfor manager Rafael Benitez skal ha signalisert et ønske om å få dra fra Liverpool til Real Madrid. Det ønsket vil spanjolene bruke for alt det er verd. Pre-season-turen til Sveits, Østerrike, Thailand og Singapore viste at Xabi Alonso er sterkt ønsket i Liverpool. I tillegg har Benitez sagt til Alonso at han er sterkt ønsket av klubb og fans.

Benitez har nektet å kommentere Alonsos framtid på Anfield. Han insisterer at det er opp til spilleren selv om han vil bli eller dra og op til ham om han ønsker å gi noen kommentarer til spekulasjonene rundt ham.

- Det spørsmålet må du stille til Xabi. Vi har snakket om dette i to måneder nå og dette er et spøsmål for ham og ikke til oss. Han har tre år igjen av kontrakten og vi vet at han er en stor spiller. Det var derfor vi kjøpte ham og derfor vi fornyet hans kontrakt. Dere må spørre ham, sier Rafa til Marca.

Morientes til Marseille
Tidligere Liverpool-spiller Fernando Morientes forlater Valencia og går til Olympique Marseille på fri transfer. Ifølge FourFourTwo.com skal 33-åringen til Marseille for å ta den medisinske testen tirsdag.