Real vil inkludere Negredo i en Alonso-deal

Real Madrid håper at cash + Alvaro Negredo skal sikre dem Xabi Alonso. Reina tror ikke Rafa vil selge. TV-kampene ikke klare før i månedsskiftet juli/august?

Marca hevder nå at Real Madrid har tilbudt Alvaro Negredo + penger i iveren etter å sikre seg Xabi Alonso. Den spanske avisen påstår at Real Madrid først fikk avslag på et bud på 24 millioner euro. Deretter skal Liverpool ha avslått et samlet bud på 35 millioner euro for både Alonso og Alvaro Arbeloa.

Marca hevder at Madrid-klubben står klare til å by de 41 millioner euro som Liverpool rapporteres å ha forlangt for spilleren. Men det nye budet skal ikke bestå kun av penger. Budet skal nemlig også inneholde Negredo, som er en spiller som Rafael Benitez har hatt i kikkerten lenge.

Marca hevder at Negredos agenter, Juanma Lopez og Alejandro Camano, har vært i England og diskutert personlige betingelser både med Liverpool og Tottenham. Det påstås også at Roma og Genoa viser interesse for Negredo.

Reina tror ikke Rafa vil selge
Jose Reina tror på sin side at Rafael Benitez ikke kommer til selge sine beste menn, inkludert Xabi Alonso.

- Jeg tror Benitez er helt klar på at han ikke ønsker å selge sine beste spillere, uttaler Reina til EFE.

- Han ønsker å fortsette med det laget han har bygd opp over lang tid. Fundamentet er allerede på plass, og alle vet hva de skal gjøre. De som ønsker å røre ved den strukturen som Benitez har bygd opp, vil måtte betale veldig dyrt for det, avslutter keeperen.

Lenge før TV-kampene blir klare?
På nettsiden til Premier League kan man nå lese at høstens TV-kamper fra Premier League ikke vil bli gjort kjent før i slutten av juli/begynnelsen av august. Dersom dette medfører riktighet, vil det i så fall være rekordseint.