Real vurderer flere alternativer

Real Madrid ser på flere midtbanealternativer enn Alonso. Purslow trenerer samtaler. Agent i forhandlinger om personlig kontrakt? Diao nær ny kontrakt med Stoke. Welsh på prøve i Tranmere.

Ifølge Daily Mail har Real Madrid trappet opp interessen for Romas midtbanespiller Daniele De Rossi etter at jakten på Xabi Alonso nå trekker ut. Den spanske hovedstadsklubben mener at Alonso svært gjerne vil ha en overgang sammen med Alvaro Arbeloa til Santiago Bernabeu, men at klubbene fortsatt er et stykke unna hverandre i verdsettingen av spillerne. Liverpool vil ha £35M, noe som antas å være £10M høyere enn hva Real Madrid ønsker å betale.

"Los Galacticos" ser på De Rossi som et mulig kjøp 25-åringen vil bli et billigere alternativ grunnet Romas finansielle problemer. Det kan likevel bli vanskeig å lokke den italienske landslagsspilleren vekk fra hans hjemby, og han uttalte nylig at han ønsket å bli værende på Stadio Olimpico ut karrieren.

Real Madrid har også vurdert Arsenals Cesc Fabregas, men det ser ut til å bli vanskelig å få i stand et klubbskifte denne sommeren. Dessuten foretrekker spilleren Barcelona fremfor Real Madrid.

Den spanske sportsavisen AS hevder at Liverpool snart skal være klare til å lytte til bud på Xabi Alonso. Anfield-klubbens nye managaing director Christian Purslow skal visstnok ha fortalt sitt motstykke Jorge Valdano i Real Madrid at samtaler først kan begynne når han får gjennomgått klubbens regnskap og vurdert den økonomiske situasjonen. Først da vil Liverpool sette et prislapp på Xabi Alonso.

Jorge Valdano sies å ha begynt samtaler med Alonsos agent Inaki Ibanez om en personlig kontrakt, men en avtale vil uansett ikke bli sluttført før etter 18.juli. Da utløper Real Sociedads rett til 20% av en fremtidig overgangssum.

Diao nær ny kontrakt
Salif Diao kommer sannynligvis til å skrive under på en ny ettårskontrakt med Stoke. 32-åringen har også hatt tilbud fra Italia og Frankrike.
- Jeg har hatt lange samtaler med Tony Scholes, Tony Pulis og Salif, og vi er 99 prosent der, uttaler Gary Mellor, spillerens agent, til The Sentinel.

Welsh på prøve i Tranmere
John Welsh ble frigitt av Hull etter sesongslutt. Nå er den tidligere Liverpool-spilleren på prøve hos John Barnes i Tranmere.