Refinansiering snart i boks

Ifølge BBC er Liverpool FC nær ved å komme i mål med en refinansieringsavtale med Royal Bank of Scotland for gjelden på £350M. Argentinsk midtstopper som spiller i den russiske ligaen linkes.

RBS skal ha forsikret klubbeierne, Tom Hicks og George Gillett, at de vil få refinansiert lånet som forfaller i juli.

BBC sin økonomiredaktør Robert Peston opplyser at RBS vil kreve betydelige nedbetalinger i de kommende seks månedene.

- De gode nyhetene for Liverpool-supportere er at klubben ikke er i ferd med å gå konkurs, siteres Peston.

- Jeg forstår det slik at Royal Bank of Scotland har fortalt de to eierne at lånet på £350M, som forfaller den 24.juli, og som Liverpool skylder til Royal Bank of Scotland og den amerikanske banken Wachovia, vil bli refinansiert. En ny låneavtale vil erstatte den nåværende avtalen.

En talsmann for Liverpools amerikanske eiere har nektet å kommentere disse opplysningene.

Argentinsk midtstopper linkes
Den russiske avisen Sport-Express hevder at Liverpool er interessert i den argentinske forsvareren Leandro Fernandez, som for tiden spiller i Dinamo Moskva. Den russiske klubben har ikke mottatt noe bud på 26-åringen, og vil kreve at stopperen leverer inn en transfersøknad om de skal gi slipp på ham. Det rapporteres også at italienske Lazio er interessert i spilleren. Fernandez har både argentinsk og italiensk pass. Han har kontrakt med Dinamo frem til august 2011, og verdsettes til sju millioner euro.

Fernandez startet sin karriere i Newell's Old Boys, og spilte også en sesong for River Plate i hjemlandet før han flyttet til Dinamo Moskva i 2006. Han blir beskrevet som den komplette midtstopper, sterk, rask, god til å takle og god i lufta. I 2009-sesongen har Fernandez spilt 11 kamper og gjort ett mål for Dinamo. Han har pådratt seg tre gule og ett rødt kort.