Reina kan sette enda en rekord

Jose Reina trenger bare en ”clean sheet” til før han når 100 kamper uten baklengs for Liverpool. Klarer han det i løpet av de neste tre kampene vil han slette en 30 år gammel klubbrekord.

Ray Clemence nådde i sin tid 100 kamper uten baklengsmål i sin 200.kamp for Liverpool. Reina står nå bokført med 99 "clean sheets" på 196 kamper. Rafael Benitez håper nå at Reina sletter rekorden til Clemence allerede i søndagens kamp mot Aston Villa.

- Det er åpenbart at vi forsvarer oss bra som lag. Men jeg kan også huske at spillere ofte har kommet alene mot Pepe, og han har gjort fantastiske redninger. Så han fortjener å ta rekorden. Klarer han å slå den, fremstår han som en veldig god keeper, sier Liverpool-manageren til Echo.

- Forhåpentligvis tar han rekorden allerede i helgen. Det vil i så fall bety at vi har en bedre sjanse til å vinne kampen mot Aston Villa.

- Jeg synes Pepe er en fantastisk keeper, og en flott type. Han er veldig positiv, og han er også veldig offensiv i spillet sitt. Det er veldig viktig at en keeper alltid ser etter muligheter til å sette i gang kontringer. Pepe beholder også alltid roen i viktige øyeblikk. For meg fremstår han som den komplette keeper.