Reina kritiserer pengegriske spillere

Pepe Reina mener at Gareth Barry og Carlos Tevez avslo å komme til Liverpool kun for pengenes skyld. Benítez skal være klar til å kjempe om David Silva. Michael Owen ville helst til Liverpool.

Både Gareth Barry og Carlos Tevez var i Liverpools søkelys. Barry så ut til å havne på Anfield, men Manchester City vant kampen om spilleren ved å tilby en ukelønn på £120000. Tevez har blitt tilbudt £140000 i uken fra den blå delen av Manchester etter han takket nei til å bli værende i Manchester United. Liverpool så ut til å lede kampen om spillerne, men for begge virket pengene viktigst. Pepe Reina mener at de burde tenkt lengre enn som så.
- Angivelig dro de på grunn av pengene. Det er deres avgjørelse, men jeg mener også det er deres problem hvis de ikke kan se at Liverpool er en større klubb, sier Reina til engelsk tabloidavis.

- Det er opp til dem hva de gjør, men jeg vil fortelle dem at jeg er veldig stolt av å spille for Liverpool. Vi kan tilby e-cupfotball, og jeg tror det burde vært tatt med i vurderingen deres.

- Alle vet hva det vil si å spille for Liverpool. Det er en glede og en stor ære. Jeg er overrasket over at de ikke ser dette. Enkelte ting i en spillers karriere bør være viktigere enn penger.

Mange transferspekulasjoner til tross, Reina tror på en god sesong for Liverpool.
- I Liverpool må du kjempe om tittelen, og det er hva vi kommer til å gjøre i år.

- Vi er involvert i fire turneringer, ogdet er ikke nok å ha kun den ene som mål. Den store er Premier League. Den er definitivt best.

Klar til å kjempe om Silva
Chris Bascombe i News of the World hevder at Liverpool vil kjempe med Real Madrid om å hente David Silva. Rafael Benítez er klar til å legge inn et bud på Valencia-spilleren dersom han blir tvunget til å selge Xabi Alonso til Real Madrid for £25M.

Liverpools manager frykter at Englands nye skattesats på 50% og den dårlige valutakursen vil gjøre det umulig å konkurrere med La Liga. Real Madrid nærmer seg en avtale om Silva, som blir verdsatt til £20M, noe som vil ødelegge Benítez' planer om å bruke midler fra et salg av Xabi Alonso. Benítez skal også være beredt til å ofre Albert Riera for å skaffe penger.

Owen ville til Liverpool
Ifølge Chris Bascombe ville Michael Owen ha godtatt et lønnskutt på £100000 for å signere for Liverpool. Selv når Owen var i forhandlinger med Manchester United, skal han ha forsøkt å få i stand en retur til Anfield. Spissen skal ha vært så ivrig etter å komme tilbake at han ville akseptert en ukelønn på £25000 pluss scoring- og kampbonuser. Rafael Benítez satte spørsmålstegn ved spillerens form, skadehistorie og ønske om å sette klubb foran landslagsambisjoner. Det var ikke nok til å overbevise manageren om at en overgang ville vært riktig.

Benítez skal dessuten være opprørt over hvordan Owen forlot Liverpool sommeren 2004, og at spilleren ikke valgte Liverpool fremfor Newcastle året etter. Benítez følte den gang at Owen var mer opptatt av å forberede seg til VM 2006 enn å spille for Liverpool. Liverpool skal også ha forsøkt å hente Owen hver sesong mens han var på St. James' Park. Denne gang var også Everton svært interessert, men til slutt klarte Alex Ferguson å overtale 29-åringen til å velge Manchester United.